crimson Posted May 22, 2016 Report Share Posted May 22, 2016 (edited) Salutare! Gasesc tot felul de anunturi pentru job-uri in securitatea informatiei in Romania, dar nu scrie nicaieri un nivel salarial, doar expresii de tipul "salariu motivant" sau "salariu competitiv pentru piata locala" in cazul vreunei multinationale. Cam ce ar insemna "salariul motivant" exprimat in lei? Multumesc! Edited May 22, 2016 by crimson Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted May 22, 2016 Report Share Posted May 22, 2016 Depinde de experienta. Sunt la fel ca in programare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gogusan Posted May 22, 2016 Report Share Posted May 22, 2016 54 minutes ago, crimson said: Salutare! Gasesc tot felul de anunturi pentru job-uri in securitatea informatiei in Romania, dar nu scrie nicaieri un nivel salarial, doar expresii de tipul "salariu motivant" sau "salariu competitiv pentru piata locala" in cazul vreunei multinationale. Cam ce ar insemna "salariul motivant" exprimat in lei? Multumesc! cunosc o persoana cu 8700 lei - nu stiu daca e motivant sau competitiv pe nisa asa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wav3 Posted May 24, 2016 Report Share Posted May 24, 2016 On 5/22/2016 at 10:05 PM, gogusan said: cunosc o persoana cu 8700 lei - nu stiu daca e motivant sau competitiv pe nisa asa Cati ani peste 6 are de munca? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gogusan Posted May 25, 2016 Report Share Posted May 25, 2016 19 hours ago, Wav3 said: Cati ani peste 6 are de munca? Nu stiu sa-ti zic detaliul asta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuTy^ Posted May 25, 2016 Report Share Posted May 25, 2016 (edited) Ecunosc si eu unu care lucreaza in spania ca si ethical hacker abia a intrat si salariu nu e chiar asa de mare, aprox 20 mii pe an brutii. Edited May 25, 2016 by DuTy^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xact Posted May 26, 2016 Report Share Posted May 26, 2016 Nu stiu in ro, insa pentru joburi din afara care accepta lucru full remote, ca idee salariile sunt cam asa (din ce pozitii vad disponibile pe un inside list): - Sr Threat Intelligence Analyst 130k/year - Infrastructure Security Engineer 130k-150k/year - Information Security Developer/Programmer Engineer 110-130k - Incident Response Consultant 170-200k - Product Security Program Manager 130-150k - Senior Digital Forensics and Incident Response Analyst 170k - Sr. Security Incident Response L2 (Lead Role) 150k - jobul asta, de exemplu, e la Paypal - Vulnerability Manager - 90-110k Asa ca daca ai experienta si cunostinte serioase, poti lucra din ro pe un salariu de state. Local probabil salariile sunt undeva de 5-6 ori mai mici ca cele de mai sus pentru aceeasi pozitie. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...