Jump to content
sitarus

Liber la Blog - Blog reinventat

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, DrMengele said:

Nu ai nimic special,just another blog.Am citit cateva articole,mie greata.

Combini romana cu enegleza, dar nici romana nu stii s-o scrii calumea. 

9 minutes ago, redcoder said:

Da, sunt hater, dar daca n-ai ceva de spus, de ce iti faci blog? 

Pentru ca imi place sa scriu. Si nu e normal sa incep cu articole banale pana ajung la un nivel mai mare ?

Posted

@sitarus Probabil ca oamenii nu si-au formulat parerile in ceva mai de substanta, si mie mi-a fost lene sa iti acord 5 minute, insa banuiesc ca ai prins ideea de baza: Nu ii pasa absolut nimanui ce debiteaza John Pulifric intr-un blog fie ca e varsare de frustrari sau exprimare de opinie. La cate zeci (poate chiar sute) de milioane de blog-uri (in diferite forme) sunt pe lumea asta de ce si-ar pierde vremea cineva cu al tau? Piata e supra-saturata de oameni care cred ca sunt interesanti si lumea ar trebui sa asculte ce au de spus. Ti-as da mai multe idei si critici constructive (bazate pe fenomene demonstrate) referitoare la cum si ce ar trebui sa fie un blog in 2016 pentru a capata audienta insa cred ca deja tu te imbeti cu apa rece si momentan nu are rost sa o fac. Bafta!

• Upvote 2
Posted

Zici de altul ca ar combina romana cu engleza,cand titlul blogului tau e liberlablogg.wordpress.com, 2 engleze,o romanca,merge si-asa.Plus ca e ciudat.Pana acum nu era liber la blog?Ai dat tu voie cu blogul tau?Eu zic sa schimbi titlul,dupa parerea mea umila,asta ar merge perfect: Liberlalaba.wordpress.com

Bafta!

• Upvote 1
Posted (edited)
55 minutes ago, Stefan-cel-Mare said:

Zici de altul ca ar combina romana cu engleza,cand titlul blogului tau e liberlablogg.wordpress.com, 2 engleze,o romanca,merge si-asa.Plus ca e ciudat.Pana acum nu era liber la blog?Ai dat tu voie cu blogul tau?Eu zic sa schimbi titlul,dupa parerea mea umila,asta ar merge perfect: Liberlalaba.wordpress.com

Bafta!

Sa iti dea Dumnezeu sanatate si Maicuta Domnului impreuna cu El sa nu-l lase singurel la greu!,inchideti topicul se impute treaba.

Edited by DrMengele
  • Upvote 1