crusho Posted July 16, 2016 Report Posted July 16, 2016 Am un site cu 20k pe Histats / 500k pe Cloudfare *zilnic, Profitshare ca afiliere. O adevarata durere de cap cu astia, par a fi escroci. Sarind peste faptul ca numarul de listari afisate de ei e mult mai mic, la peste 1.000 de clickuri pe produse ei spun ca nu ar fi nicio vanzare pentru comision. Ati patit ceva similar si voi? Quote
wikedx Posted July 16, 2016 Report Posted July 16, 2016 23 minutes ago, crusho said: Am un site cu 20k pe Histats / 500k pe Cloudfare *zilnic, Profitshare ca afiliere. O adevarata durere de cap cu astia, par a fi escroci. Sarind peste faptul ca numarul de listari afisate de ei e mult mai mic, la peste 1.000 de clickuri pe produse ei spun ca nu ar fi nicio vanzare pentru comision. Ati patit ceva similar si voi? De cat timp esti la ei? Daca esti de putin timp vezi sa nu fie siteul pe pending.Vorbeste cu un admin sa te rezolve. Intreaba si tu. Asa am patit si eu la o firma de advertising si i-am intrebat si mi-au spus ca era siteul pe peding,iar dupa s-a rezolvat problema. 1 Quote
crusho Posted July 16, 2016 Author Report Posted July 16, 2016 (edited) E aprobat Edited July 16, 2016 by crusho Quote
TheAnalyst Posted July 16, 2016 Report Posted July 16, 2016 profit share sunt romani, romanului ii place sa te arda, din 10 vanzari el iti da doar 7 2 Quote
behave Posted July 16, 2016 Report Posted July 16, 2016 Poti face o proba, Imiti un comportament organic de pe 2-3 calculatoare (cred ca e de ajuns si incognito cu proxy "anonim") si vezi ce se intampla. Ar trebui sa vezi repede ca s-a facut comanda si ca e in pending. PS: Nu uita sa si suni in timp util sa anulezi comenzile daca nu doresti produsele. 1 Quote
2jt Posted July 30, 2016 Report Posted July 30, 2016 Incearca pagina asta de afiliere https://profitshare.ro/advertiseri/casedevanzare si foloseste cuponul de reducere 90% pe pagina de plata: CDVPDRY9 Quote