theandruala Posted July 24, 2016 Report Posted July 24, 2016 (edited) EXPLICATIE PENTRU PROSTI: Ce-ti trebuie? Kali Linux+ placa de wifi. Personal am incercat de pe un rasp si un adaptor TL-WN722N.Kali l-a detectat direct, fara probleme. De unde incep? Deschid terminal, si scriu airmon-ng.Daca-mi apare ceva de genul e de bine, am o placa wireless cu care-mi pot face treaba.A se tine cont ca e numita wlan0. Acum scriu airmon-ng start wlan0 (sau cum e numita placa) si ar trebui sa apara asta : Daca apar mai multe procese care pot cauza probleme, de ex 2274, le puteti inchide folosind "kill 2274(PID CODE); Next : airodump-ng mon0, pentru a vedea retelele wifi disponibile. Aici se paote vedea ca retelele cu WEP sunt mtnl, si priyan chahal Acum scriem: airodump-ng –w mtnlcr –c 4 –bssid 0C:D2:B5:03:43:68 mon0 Dupa -w se pune un nume pentru un viitor fisier ce va fi creat, dupa -c se pune canalul, iar dupa -bssid ..bssid -ul. Dupa ce am scris comanda, asteptam sa se trimita pachete.Un 15k ar fi destule.Daca nu se acumuleaza destule, deschizi un tab nou in care scrii : aireplay-ng -0 0 -a 0C:D2:B5:03:43:68 mon0 si vei genera mai multe pachete. Dupa toate astea, mai ramane un singur lucru.Scrie aircrack-ng mtnlcr-01.cap Numele este cu 01, in cazul in care este prima data cand incerci.Daca incerci iar si n-ai sters fisierul creat anterior, se va genera cu 02, 03 etc. Cam asa a aratat rezultatul final la mine In cazul de mai sus, parola este : 6119500401 Edited July 24, 2016 by theandruala 2 Quote
XbPor Posted July 24, 2016 Report Posted July 24, 2016 Multumim, interesant , de stiut ... si foarte bun de folosit ! Quote
anonimmmmmm Posted January 28, 2017 Report Posted January 28, 2017 Asta e valabil si pentru a afla la altcineva parola la wi fi ? Quote
sorelian Posted January 28, 2017 Report Posted January 28, 2017 Pwla-lela !!! Daca mai gasesti in zilele noastre retele wireless encriptate in wep trebuie sa-ti faci cruce wpa/wpa2 si radius e tot ce gasesti in decor ! Nu mai merge cum mergea...dar , daca vrei , poti <adidas torsion> Quote
fbob Posted January 29, 2017 Report Posted January 29, 2017 asta e ca un tutorial "Cum sa repari o Dacia 1100" "fuarte" util 1 Quote
Guest Posted March 2, 2017 Report Posted March 2, 2017 On 24.7.2016 at 1:43 PM, theandruala said: EXPLICATIE PENTRU PROSTI: Ce-ti trebuie? Kali Linux+ placa de wifi. Personal am incercat de pe un rasp si un adaptor TL-WN722N.Kali l-a detectat direct, fara probleme. De unde incep? Deschid terminal, si scriu airmon-ng.Daca-mi apare ceva de genul e de bine, am o placa wireless cu care-mi pot face treaba.A se tine cont ca e numita wlan0. Acum scriu airmon-ng start wlan0 (sau cum e numita placa) si ar trebui sa apara asta : Daca apar mai multe procese care pot cauza probleme, de ex 2274, le puteti inchide folosind "kill 2274(PID CODE); Next : airodump-ng mon0, pentru a vedea retelele wifi disponibile. Aici se paote vedea ca retelele cu WEP sunt mtnl, si priyan chahal Acum scriem: airodump-ng –w mtnlcr –c 4 –bssid 0C:D2:B5:03:43:68 mon0 Dupa -w se pune un nume pentru un viitor fisier ce va fi creat, dupa -c se pune canalul, iar dupa -bssid ..bssid -ul. Dupa ce am scris comanda, asteptam sa se trimita pachete.Un 15k ar fi destule.Daca nu se acumuleaza destule, deschizi un tab nou in care scrii : aireplay-ng -0 0 -a 0C:D2:B5:03:43:68 mon0 si vei genera mai multe pachete. Dupa toate astea, mai ramane un singur lucru.Scrie aircrack-ng mtnlcr-01.cap Numele este cu 01, in cazul in care este prima data cand incerci.Daca incerci iar si n-ai sters fisierul creat anterior, se va genera cu 02, 03 etc. Cam asa a aratat rezultatul final la mine In cazul de mai sus, parola este : 6119500401 La ubuntu tot asa merge Quote
theeternalwanderer Posted March 2, 2017 Report Posted March 2, 2017 (edited) On 1/29/2017 at 5:40 PM, fbob said: asta e ca un tutorial "Cum sa repari o Dacia 1100" "fuarte" util Ai fi surprins de cate retele WEP sunt in continuare folosite Edited March 2, 2017 by theeternalwanderer Quote
Mircea88 Posted March 3, 2017 Report Posted March 3, 2017 18 hours ago, theeternalwanderer said: Ai fi surprins de cate retele WEP sunt in continuare folosite Sunt mai multe fara parola decat WEP ...nu stiu pe unde locuiesti. Quote
theeternalwanderer Posted March 3, 2017 Report Posted March 3, 2017 47 minutes ago, Mircea88 said: Sunt mai multe fara parola decat WEP ...nu stiu pe unde locuiesti. Kay... Quote
sorelian Posted March 3, 2017 Report Posted March 3, 2017 11 hours ago, Mircea88 said: Sunt mai multe fara parola decat WEP ...nu stiu pe unde locuiesti. Stiai ca, daca , din setarile routerului faci o filtrare pe MAC sau pe IP , intro retea OPEN , e groaznic de greu sa intri ? WEP-ul e floare la ureche ! In maxim 10 minute , daca ai client legitim conectat , ai si parola ! Quote
fbob Posted March 4, 2017 Report Posted March 4, 2017 nu a zis nimeni ca nu mai sunt folosite, sau cate se gasesc. era in sensul ca daca faci un tut de acest tip in 2016.. simti nevoia de atentie. grav Quote
theeternalwanderer Posted March 4, 2017 Report Posted March 4, 2017 16 hours ago, sorelian said: Stiai ca, daca , din setarile routerului faci o filtrare pe MAC sau pe IP , intro retea OPEN , e groaznic de greu sa intri ? WEP-ul e floare la ureche ! In maxim 10 minute , daca ai client legitim conectat , ai si parola ! Deauthenticate client + MAC Spoofing. Ce-i groaznic de dificil in asta? Nu stiu exact la ce te referi cand spui filtrare pe IP. Doar daca te referi la o retea care trece printr-un firewall si nu permite trafic decat de la anumite IP-uri. Caz in care, monitorizezi putin reteaua pana gasesti un alt client ii furi IP-ul si il dai afara de pe retea. In orice caz, nu e un setup pe care ai sa-l intalnesti decat in 1% din cazuri. Si WEP nu ar trebui sa iti ia mai mult de cateva minute cu sau fara client. Quote
sorelian Posted March 4, 2017 Report Posted March 4, 2017 2 hours ago, theeternalwanderer said: Deauthenticate client + MAC Spoofing. Ce-i groaznic de dificil in asta? Nu stiu exact la ce te referi cand spui filtrare pe IP. Doar daca te referi la o retea care trece printr-un firewall si nu permite trafic decat de la anumite IP-uri. Caz in care, monitorizezi putin reteaua pana gasesti un alt client ii furi IP-ul si il dai afara de pe retea. In orice caz, nu e un setup pe care ai sa-l intalnesti decat in 1% din cazuri. Si WEP nu ar trebui sa iti ia mai mult de cateva minute cu sau fara client. Eeeeeeeee....chestia cu groaznic se refera la situatia in care nu esti intrun linux , gen wifislax sau kali , cand nu ai la indemana cele necesare sa pui placa wireless in mod monitor. Si vrei sa te conectezi la o retea pe care o vezi OPEN si nu merge... In rest , ai dreptate , doar ca , la un WEP fara client , ai oleaca de lucru sa aduni destule IVS-uri...de la 80000 in sus. Quote