loki Posted May 6, 2008 Report Posted May 6, 2008 pai nu stiu. Are carbuni si staniol cu plantele presate undeva intre carbuni si staniol daca tin eu minte bine. Quote
best man Posted May 7, 2008 Report Posted May 7, 2008 HE HE HE....Am gasit-o shi in Italia o parasesc pe mary ca m-a ruinat : :roll: PS e oki shi cu narghilea Quote
sawyer Posted May 9, 2008 Author Report Posted May 9, 2008 stie cineva unde gasesc si eu asa ceva prin bucuresti ca n`am gasit Quote
c0ld Posted July 15, 2008 Report Posted July 15, 2008 cumpara'ti de pe net. cu salivia aia de pe camp nu faci absolut nimic, nu produce salvinorin A. Avand in vedere pe ce forum postam si ce cunostinte avem, nu cred ca e greu un search pe google ca sa gasesti un vanzator sau un magazin online(este scumpa apropo, dar se merita fiecare ban).Bafta Quote
begood Posted July 15, 2008 Report Posted July 15, 2008 are maicamea in gradina ))))))))))))))))))))))care vrea ? )))jur is pline parcurile de salvie ))poate poate cica se face ceai, iar frunzele sunt folosite ca si condiment Quote
slax Posted July 15, 2008 Report Posted July 15, 2008 maine vin acasa in tara.....Direct ma duc la bunicamea la tara:))))))pe camp pe undeva gasesti sigur:D....Super tare postu.Oricum nu prea cred ca se ridica la halucinatile ce le ai de la ciupreci dar ma rog fie:D Quote
c0ld Posted July 15, 2008 Report Posted July 15, 2008 omg )) ba nu pricepeti ca salvia din gradina sau de pe camp nu are nici cel mai mic efect O.o Quote
Gonzalez Posted July 15, 2008 Report Posted July 15, 2008 Se face ceai din salvie din cate am auzit. Apropo am la cabana de salvie. Daca ai bani, cumpara online, sincer nu prea as avea incredere in site-urile postate anterior. Cel mai simplu lucru este sa mergi in padure (pe camp) culegi cu mana ta si o prepari. Bafta !!!-Gonzalez Quote
c0ld Posted July 15, 2008 Report Posted July 15, 2008 omg i'm gonna kill myself . Salvia divinorum nu exista in Romania.Pur si simplu nu exista, nu creste, nu e pe niciun camp sau gradina.Creste tocmai la mama dracu' in Mexic.E ca si cum ati zice ca a fuma canepa e acelasi lucru cu a fuma marijuana. Daca intr'adevar sunteti interesati sa fumati salvia divinorum procurati'o de pe net, site'urile mentionate sunt de incredere si nu trag tepe si mai ales, au marfa de calitate. Terminati cu tampeniile astea cu campul ca e cu totul altceva. Pe camp sau nush unde se gaseste daca nu ma insel salvia officinalis.Chiar daca e tot salvie NU SECRETA Salvinorin A si Salvinorin B, substante halucinogene, asa ca nu e posibil sa aiba efect orice salcie care creste pe la noi. Quote
avkhackteam Posted July 16, 2008 Report Posted July 16, 2008 nu fumati frunze ca nu au effect extras cat mai puternic! cu toate ca prefer altceva... Quote
edededi Posted May 1, 2011 Report Posted May 1, 2011 Din pacate de anu' trecut a fost trecuta drept planta interzisa in Romania. , dar din cate am citit si am auzit nu este cea mai puternica planta din lume , mai puternica fiind ayahuasca , desigur aici parerile pot fii impartite.Puteti citi mai multe pe forumul meu . Quote
Patrunjel Posted May 1, 2011 Report Posted May 1, 2011 1) lista aia de prin decembrie anu trecut a interzis-o2) ia-ti de afara, treci vama cu cateva seminte si o cresti pe-aici prin balarii, nu o sa observe nimeni3) degeaba o cresti prin balarii, alcaloidu' nu e destul de concentrat pentru cat ar fi posibil sa fumezi (gen o pipa plina abea te ia)4) trebuie sa stii chimie sa-ti faci extracte5) cacaturile astea sunt prosteli, si futi tot in tine degeaba, daca vrei trip interesant baga ciuperci (psilocibina nu muscaria), si asa, pe ordinea de zi, baga verde. Quote