suboxone Posted August 15, 2016 Report Share Posted August 15, 2016 Salut. Aş avea nevoie de cineva să-mi spună unde aş putea găsi nişte informaţii utile, puţin mai detaliate despre securitatea cibernetică. Mă refer la sistemele de securitate, combatarea viruşilor cu ajutorul acestora, principiile lor, etc. Pe scurt, înţelegerea funcţionării şi aplicării sistemelor de securitate virtuale. Orice site / articol / lecţie online este bine-venită Mulţumesc anticipat. // data viitoare cand postez, daca nu vreau ca topicul meu sa ajunga la gunoi am sa pun un titlu mai sugestiv. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Byte-ul Posted August 15, 2016 Report Share Posted August 15, 2016 Ai incercat sa cauti pe google inainte? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suboxone Posted August 15, 2016 Author Report Share Posted August 15, 2016 Am căutat, însă nu am găsit chiar ceea ce am eu nevoie. Doar pălăvrăgeli (să spun aşa) de pagini întregi despre ce înseamnă "securitate informatică". Ei bine, eu vreau ceva detaliat şi practic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
theeternalwanderer Posted August 16, 2016 Report Share Posted August 16, 2016 daca vrei un raspuns precis, iti trebuie o intrebare precisa 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aelius Posted August 16, 2016 Report Share Posted August 16, 2016 Nu gasesti pentru ca securitatea cibernetica nu consta intr-un software instalat sau intr-un set mic de reguli. Domeniul este extrem de vast. Poti atunca o privire pe astea daca le gasesti (sunt contra cost): http://www.securitatea-informatiilor.ro/standarde-de-securitate/standarde-de-securitate/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...