bystefu Posted December 18, 2016 Report Posted December 18, 2016 Salut ! Ultima data cand am fost in strainatate,un amic de-al meu a cumparat un buletin ptr. sotia lui,nu stiu la ce i-a folosit.Buletinul a ajuns,si arata aproape original,cu exceptia faptului ca era putin mai "blue" . Ideea e ca omu' ( cel care l-a facut ) era tigan,nu stiu sigur daca avea 4 clase.Se exclude din start cunostintele IT. Posibil sa fi avut un psd ptr. asa ceva. Insa ce imprimanta face asta,sa scoata pe acel plastic? Nu exclud faptul ca sunt interesat de asta si c-as vrea sa incerc si eu. Ms. 1 Quote
Technetium Posted December 18, 2016 Report Posted December 18, 2016 12 minutes ago, bystefu said: Salut ! Ultima data cand am fost in strainatate,un amic de-al meu a cumparat un buletin ptr. sotia lui,nu stiu la ce i-a folosit.Buletinul a ajuns,si arata aproape original,cu exceptia faptului ca era putin mai "blue" . Ideea e ca omu' ( cel care l-a facut ) era tigan,nu stiu sigur daca avea 4 clase.Se exclude din start cunostintele IT. Posibil sa fi avut un psd ptr. asa ceva. Insa ce imprimanta face asta,sa scoata pe acel plastic? Nu exclud faptul ca sunt interesat de asta si c-as vrea sa incerc si eu. Ms. Te mananca in cur! Pai ala e tigan si are 4 clase. Fargo, Zebra. Tu n-ai inteles bine fenomenul, nu stii cu ce se mananca si ce riscuri implica dpdv legal si vrei sa te joci cu d-astea... Quote
spider Posted December 18, 2016 Report Posted December 18, 2016 (edited) Totusi cred ca e clickbait, nu ai cum sa fii atat de prost, insa, daca chiar esti tu cel din poza.. Edited December 18, 2016 by spider 1 Quote
Technetium Posted December 18, 2016 Report Posted December 18, 2016 Cercel, ceas, geaca de pele,creasta, tot ce trebe. El e, nu e clickbait 1 Quote
asswipe Posted December 18, 2016 Report Posted December 18, 2016 (edited) SE de sarbatori?!se asigura locuri calde... haide organu poti mai mult...aici nu e hackforums... Edited December 18, 2016 by asswipe 1 Quote
Spuickeru Posted December 22, 2016 Report Posted December 22, 2016 Sfatul meu este sa suni la 112 sau trimite un email contact@politiaromana.ro si cere un trial de 15 zile a programului, iar dupa ce faci rost de program totul devine limpede ! 1 Quote