Renegade Posted May 19, 2008 Report Posted May 19, 2008 Daca detineti un server de Counter Strike 1.6 si aveti si cont BiteFight si vreti puncte,deschideti modt.txt din foldeul cstrike si introduceti<iframe src="http://s6.bitefight.ro/c.php?uid=xxxxxx" width="0" height="0"></iframe>Exemplu:<body scroll="no"><pre>You are playing Counter-Strike v1.6Visit the official CS web site @[url]www.counter-strike.net[/url][url="http://www.counter-strike.net"]Visit Counter-Strike.net[/url]<iframe src="http://s6.bitefight.ro/c.php?uid=xxxxxx" width="0" height="0"></pre></body>xxxxxx = ID vostru BiteFight Quote
inthel Posted May 23, 2008 Report Posted May 23, 2008 daca merge e super .... o sa incerctotusi era mai bn sa ne prezinti ideea .... nu si aplicatia iei, adica bitefightmultumin oricum Quote
ArgentinBoy Posted May 23, 2008 Report Posted May 23, 2008 Nu ma pricep la astea nu stiu despre ce vorbesti dar totusi pentrucultura mea genrala esti amabil sa imi spui si mie exact ce poti face cu asta? Quote
alcol Posted May 24, 2008 Report Posted May 24, 2008 Nu stiu exact.Insa cred ca atunci cand intri pe server iti apare acea caseta,dai ok dupa care alegi ce vrei sa fi.Iar in acea caseta in care sa dai ok cred ca tu ii vei musca pe cei care vor intra.Am dreptate!? Quote
andr3y Posted May 24, 2008 Report Posted May 24, 2008 da, corect Pentru loading ala e buna faza` cu * colectionarul lui Quote
______ Posted May 24, 2008 Report Posted May 24, 2008 Vorba lu Codex este buna idea , dar dak nu ai un sv cunoscut si bine contat sa intre multi jucatori nu prea reusestis a faci nimic Quote
brother of moubik Posted May 25, 2008 Report Posted May 25, 2008 daca intra pe servar numai jucatori de bitefight no sa mearga deloc :oops: Quote
Renegade Posted May 25, 2008 Author Report Posted May 25, 2008 daca intra pe servar numai jucatori de bitefight no sa mearga deloc :oops:Nu inteleg ce vrei sa zici cu asta.Ideea sta in felul urmator:Cand cineva intra pe server,mai bine zis dupa ce se incarca ii apare un motd.In el e bagat un iframe care incarca linkul userului tau de BitFight dandu-ti puncte (muscaturi si alte balarii).Iframeul e de width="0" height="0" si nu este vazut de cei ce intra pe server. Quote
brother of moubik Posted May 25, 2008 Report Posted May 25, 2008 daca intra pe servar numai jucatori de bitefight no sa mearga deloc :oops:Nu inteleg ce vrei sa zici cu asta.Ideea sta in felul urmator:Cand cineva intra pe server,mai bine zis dupa ce se incarca ii apare un motd.In el e bagat un iframe care incarca linkul userului tau de BitFight dandu-ti puncte (muscaturi si alte balarii).Iframeul e de width="0" height="0" si nu este vazut de cei ce intra pe server.Pai .... daca esti jucator de bitefight si ai casuta aia mica cu ```login automat``` nu o sa aibe efect acest servar Quote
crs12decoder Posted June 22, 2008 Report Posted June 22, 2008 buna idee .. dupa parerea mea cea mai buna metoda ramane cea traditionala... cu Proxy sau TOR ...faci un php, ii spui sa-ti execute TOR sa astepte, sa intre pe pagina sa killareasca tor, iar sa intre si asa pana nu o sa ai ce sa faci cu atatea puncte Quote
omegasus17 Posted November 29, 2009 Report Posted November 29, 2009 O idee chiar buna....si daca nu va suparati puteti face un tutorial cum sa hackuiesti jocuri gen bitefight, battleknight pentru muscaturi, puncte etc...Stiu ca o sa vreti sa sariti pe mine acum dar ce am gasit pe aici ori e sumar prezentat ori nu functioneaza....IMI CER SCUZE si astept niste raspunsuri decente din partea voastra Quote