andrei98M Posted February 13, 2017 Report Posted February 13, 2017 (edited) In toate facultatile din politehnica se da acelasi subiect (upb)? Pe net gasesc doar un singur subiect pe fiecare an ( exceptie fac ultimii ani in care s-a facut diferenta intre m1 si m2). Unii zic ca da, unii zic ca nu si acum nu mai inteleg nimic... Edited February 13, 2017 by andrei98M Quote
aelius Posted February 13, 2017 Report Posted February 13, 2017 Salut, Cred ca te ajuta asta: http://andrei.clubcisco.ro/cursuri/ 3 Quote
Byte-ul Posted February 13, 2017 Report Posted February 13, 2017 Parca sunt lafel, dar la unele facultati esti obligat sa alegi fizica cred. Quote
andrei98M Posted February 13, 2017 Author Report Posted February 13, 2017 Just now, Byte-ul said: Parca sunt lafel, dar la unele facultati esti obligat sa alegi fizica cred. Asa stiam si eu, dar ma contrazic cu multe persoane. Quote
squ3rtal Posted February 13, 2017 Report Posted February 13, 2017 Salut, doar la facultatea de automatica si calculatoare si cea de ETTI (electronica,telecomunicatii si tehnologia informatiei), ai probele de admitere matematica(analiza matematica+algebra) si fizica(obligatorie), iar la matematica sunt vreo 3 subiecte diferite(mai grele) fata de celelalte facultati... Eu sunt la energetica momentan... Quote