mark0 Posted February 15, 2017 Report Posted February 15, 2017 (edited) Ok, am o curiozitate pe care vreau să mi-o satisfac de ceva timp legată de o persoana...și nu știu la ce metodă să apelez. M-am uitat după softuri de recuperare a call log-ului și am găsit doar chestii ce necesită root, acum, am eu acces la telefon dar nu atât cât să îl rootez, să fac un recovery și să ii dau unroot. Am facut aseară build-ul unui rat dendroid dar e cam aiurea, pe 6.0.1 nu îmi descarca call log-ul(pe alte versiuni nu am testat, am mai avut tentative cu dendroid mai demult și nu a dat cine știe ce rezultate...atunci au fost doar să vad eu ce și cum, nu să mă conving de nimic) și alte prostii, dă crashuri și după nu mai merge până ii dau eu restart, lucru care nu îl pot face de la 350 de km depărtare. Sugestii? Fără servicii „spionează-ți prietena” de chinezi cu 3$/zi, vreau ceva ce pot face singur. În principal dacă știti vreun soft de recuperare logs / sms prin debugging / adb ar fi perfect - eu nu am găsit nimic care să fie ok. Edited February 15, 2017 by mark0 Quote
theandruala Posted February 15, 2017 Report Posted February 15, 2017 Incearca sa dai root cu apk-uri de 1click.Root-ul ala dispare la primul factory reset. si iti poti face un backup, ca sa nu stai mult sa reinstalezi toate app. 1 Quote
mark0 Posted February 15, 2017 Author Report Posted February 15, 2017 Treaba e ca pot face asta doar noaptea...și e vorba de un Samsung. Poate ii fac 0x1 la Knox ca m-am ars... Am văzut ceva GT recovery(cere root iar prin USB cere licență)...încerc sa evit treaba cu root-ul pe cat posibil dacă se poate. Quote
theeternalwanderer Posted February 15, 2017 Report Posted February 15, 2017 Cand spui ca ai access la telefon te referi ca esti fizic in proximitatea lui, sau ca ai codul de access (gen lock screen)? OFF: Dupa cum suna povestea ta presupun ca locuiesti cu gagica si ii pui la indoiala fidelitatea. Daca ai dubii, fii deschis, discuta si fa o decizie in urma conversatiei. Este mult mai matur decat scenariul tau. Si mult mai simplu din punct de vedere technologic. Quote
mark0 Posted February 15, 2017 Author Report Posted February 15, 2017 Am acces fizic la el, am și codul. Pana la urma asta am sa fac...mi-am dat și eu seama ca-i cam aiurea oricum. Mersi Quote
QuoVadis Posted February 15, 2017 Report Posted February 15, 2017 Off: Te inseala, romancele sunt curve si gold diggers! On: Poti instala un app de parental controls care te lasa sa vezi tot prin interfata web si il ascunzi apoi prin apps de nu il vede. Si daca il vede ii cere user si pw sa vada ce ii. De exemplu PhoneSheriff. Nu va putea dezinstala aplicatia (decat rootat sau daca are user si pw) si ai din optiuni sa dai disable la notificari si alte cele care te-ar da de gol. Si sa vada ce ii in app nu poate. Daca te intreaba faci pe inocentul, zici ca ii ceva antivirus (ii mai bagi si de vina ca de ce nu e atenta si instaleaza toate prostiile ) si sa iti dea sa te uiti - il dezinstalezi si gata. Off: daca nu ai incredere in ea sa vorbiti deschis la ce iti mai pierzi vremea 1 Quote
infinite Posted February 15, 2017 Report Posted February 15, 2017 https://mobile-tracker-free.com/ 1 Quote