Shadow86 Posted June 6, 2017 Report Posted June 6, 2017 Buna ziua , as dori sa stiu daca cunoaste cineva de aici o persoana care face comenzi de pe amazon sau ebay ( doar aceste 2 ma intereseaza ). As vrea pe cineva cu care a-ti lucrat si e de incredere pt ca nu vreau sa imi iau tapa. Multumesc, Quote
aelius Posted June 7, 2017 Report Posted June 7, 2017 Pai nu faci direct comanda de ce doresti? Adica ce te impiedica Quote
Active Members Fi8sVrs Posted June 7, 2017 Active Members Report Posted June 7, 2017 (edited) ^ comisioanele cred, costurile de transport etc... @Shadow86 www.comenziuk.net sunt de incredere, 10$ per produs Edited June 7, 2017 by Fi8sVrs 2 Quote
QuoVadis Posted June 7, 2017 Report Posted June 7, 2017 11 hours ago, aelius said: Pai nu faci direct comanda de ce doresti? Adica ce te impiedica Multi nu au incredere in Babuinland si exclud trimisul de produse. Cam la fel cum evita Nigeria. ^^grija la ce comandati, daca sunt chestii marunte e ok. Dar la electronice, lucruri mai scumpe, etc., garantia va fi in numele lor si va trebui tot prin ei sa actionati daca e nevoie. Customer support-ul nici nu va baga in seama daca nu sunteti cumparatorul direct. 1 Quote
AminaKoyim Posted June 8, 2017 Report Posted June 8, 2017 Folosesc eBay la ordinea zilei, amazon rareori. Ce te impiedica sa faci comanda? 1 1 Quote
Shadow86 Posted June 9, 2017 Author Report Posted June 9, 2017 On 6/8/2017 at 7:33 AM, AminaKoyim said: Folosesc eBay la ordinea zilei, amazon rareori. Ce te impiedica sa faci comanda? Gata am rezolvat. Am avut noroc ca a plecat un prieten in spania si o sa imi cumpere el direct . Se poate inchide. Ms Quote