VladX Posted July 17, 2017 Report Share Posted July 17, 2017 As prefera sa platesc prin western union sau transfergo. Dati PM cu oferte.Mersi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VladX Posted July 18, 2017 Author Report Share Posted July 18, 2017 Inca caut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
QuoVadis Posted July 18, 2017 Report Share Posted July 18, 2017 20 minutes ago, VladX said: Inca caut. localbitcoins.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
VladX Posted July 18, 2017 Author Report Share Posted July 18, 2017 Da,stiu de localbitcoins dar ma gandeam ca poate obtin rate mai bune de la cineva de aici. Mersi oricum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
QuoVadis Posted July 18, 2017 Report Share Posted July 18, 2017 1 hour ago, VladX said: Da,stiu de localbitcoins dar ma gandeam ca poate obtin rate mai bune de la cineva de aici. Mersi oricum. Ratele de acolo de obicei sunt bune/competitive, in jur de 2-3%.. daca astepti pomana, mai asteapta Pentru ca e vorba cam de 1200 eur, putini se vor risca fara ceva escrow cum e pe lbc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VladX Posted July 18, 2017 Author Report Share Posted July 18, 2017 Nu astept nici un fel de pomana..Din moment ce pretul fluctueaza destul de mult + ca se apropie 1aug,ma astept sa dau de ceva panic sellers pe aici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technetium Posted July 31, 2017 Report Share Posted July 31, 2017 Baietilor cu BTC de pe aici li se invart rotitele si n-o sa se complice nimeni cu tine, sunt sigur de asta. Eu sunt calm, toata lumea e calma. Speri sa ne agitam? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
teletech Posted August 1, 2017 Report Share Posted August 1, 2017 On 7/18/2017 at 5:34 PM, VladX said: Nu astept nici un fel de pomana..Din moment ce pretul fluctueaza destul de mult + ca se apropie 1aug,ma astept sa dau de ceva panic sellers pe aici. Panic sellers ?:))) Cine ar fi panicat ? si de ce nu ar vinde cu escrow 100% siguranta si o rata mult mai buna la ei ( adica tu vrei o rata mai bune pe aici - sa fie mai mic bitcoinul ) , sa numai zic despre tranzactia in sine . Link to comment Share on other sites More sharing options...
teletech Posted August 7, 2017 Report Share Posted August 7, 2017 Imi vine sa rad si acum .. cand vad cum a zis asta " panic sellers " ... PANIC SELLERS ??????? PRETUL A CRESCUT CU 500 $ ... PANICATULE :)))) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
devilox Posted August 11, 2017 Report Share Posted August 11, 2017 kraken.com e destul de ok daca tranzactionezi cantitati cat de cat mici, sub 50 000 $ pe luna, nu trebuie sa va dati buletinul ca pe LBC. dar daca faceti withdraw in fiat, datele oferite site-ului trebuie sa se potriveasca cu contul bancar Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexvenutelli Posted January 25, 2018 Report Share Posted January 25, 2018 Aveti grija cu teletech ma ars acum cateva zile am conversatia pot demonstra. Mare grija sa nu cumparati nimic de la el... se lauda ca are SMTPURI si cpanale iti arata cateva cand ai faci plata nu iti mai da nimic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexvenutelli Posted January 25, 2018 Report Share Posted January 25, 2018 Aveti grija cu teletech ma ars acum cateva zile am conversatia pot demonstra. Mare grija sa nu cumparati nimic de la el... se lauda ca are SMTPURI si cpanale iti arata cateva cand ai faci plata nu iti mai da nimic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M2G Posted January 25, 2018 Report Share Posted January 25, 2018 16 minutes ago, alexvenutelli said: Aveti grija cu teletech ma ars acum cateva zile am conversatia pot demonstra. Mare grija sa nu cumparati nimic de la el... se lauda ca are SMTPURI si cpanale iti arata cateva cand ai faci plata nu iti mai da nimic. Nu ne pasa pentru ca RST nu mai suporta vanzarea/cumpararea de SMTP, cpannel si alte chestii furate/sparte de genu asta. Ce fac userii in privat, e treaba lor. Tu in schimb ti-ai luat ban pentru spam si pentru ca esti inutil comunitatii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technetium Posted January 25, 2018 Report Share Posted January 25, 2018 35 minutes ago, alexvenutelli said: Aveti grija cu teletech ma ars acum cateva zile am conversatia pot demonstra. Mare grija sa nu cumparati nimic de la el... se lauda ca are SMTPURI si cpanale iti arata cateva cand ai faci plata nu iti mai da nimic. De zici ca ai facut-o pe barba noastra. Ai facut-o pe barba ta, dar, da, teletech este tepar. A dat multe tepe pe aici. Link to comment Share on other sites More sharing options...