paxnWo Posted June 5, 2008 Report Posted June 5, 2008 Cei care au spart site-uri si nu au fost prinsi , cum s-au protejat pentru a nu fi prinsi ? Quote
Ikarus Posted June 5, 2008 Report Posted June 5, 2008 au folosit proxyuri private sau mai era un program ceva de genul cproxy numai stiu exact cum se numeste de ruleaza in task manager si sterge toate urmele Quote
Grunt Posted June 5, 2008 Report Posted June 5, 2008 Prezervative Durex - chiar functioneaza!(Neah... proxy-uri.) Quote
OrIaX Posted June 5, 2008 Report Posted June 5, 2008 Proxy facut de "manutza" ta si pus cu "manutza" ta pe un server la care ai access full si potzi sa stergi toate logurilein test nimik nu e safe pt ca:1 logurile exista la ISP de la cine a plecat si catre cine s-a dus 2 proxyurile care se spune ca sunt safe de fapt nu sunt pt ca la cererea organelor abilitate pun la dispozitie logurilepsam explicat "stupid proof" deci nu luatzi foc Quote
paxnWo Posted June 5, 2008 Author Report Posted June 5, 2008 cum se sparge un site ? majoritatea site-urilor sunt accesate de catre admini prin ftp ... noi trebuie decat sa trecem de autentificare ... care sunt metodele ? Quote
CODEX Posted June 5, 2008 Report Posted June 5, 2008 Siteuirle ca sa le "spargi" trebuie sa aiba o vulnerabilitate de tip : XSS , SqLsi mai sunt cateva ( gasesti pe forum )Dupa ce ai gasit vunerabilitatea trebuie sa lucri putin cu ea ..IN fine... cine are chef sa explice mai mult Quote
loki Posted June 5, 2008 Report Posted June 5, 2008 Nu am testat ca nu am la indemana dar o modalitate utilizata este (citita pe undeva, imi scapa) folosirea unui lant de proxy-uri sub forma proxy1:port proxy2:port ... proxyn:port. Dupa reusita se rupe lantul cu un atac DDOS la unul sau mai multe servere din mijloc.Te mai duci si la mall cu laptopu unde mai ofera si net gratuit wireless si stai la un cartof prajit ca sa te simti mai sigur. Quote
ApologetX Posted June 5, 2008 Report Posted June 5, 2008 a incercat cineva "Hide My IP"? nu stiu exact pe ce baza functioneaza.. dar in opinia mea e mai bun ca un proxy daca vrei sa te ascunzi pe net cand nu faci ceva grav.. ,iti schimba ip-ul (iti da unul din SUA sau alta parte a lumii..).. mere un pic mai greu netu (si aici imi da putin senzatia ca foloseste tot un proxy) cu ce IP iti da... dar esti cumva pe invisible .. Quote
puskin Posted June 5, 2008 Report Posted June 5, 2008 Cei care au spart site-uri si nu au fost prinsi , cum s-au protejat pentru a nu fi prinsi ?FOLOSEAU PREZERVATIV N00B-ULE Quote
paxnWo Posted June 5, 2008 Author Report Posted June 5, 2008 am incercat faza cu proxy chain ... am pus 3 proxyuri , mi-a generat google in 3 minute Quote