BONER Posted October 18, 2017 Report Posted October 18, 2017 salut ... ce linux pot folosi pentru mine , un incepator in linux sunt nehorarat in a decide ce linux sa aleg ori ubuntu ori manjaro ori linux mint ori cateodata debian9 sau kali linux... elementary os arata bine si zorin os, si arch linux imi place dar nu stiu ce sa aleg deoarece sunt multe desktop enviroement pentru linux kde,gnome,xfce,etc... Quote
iulik Posted October 18, 2017 Report Posted October 18, 2017 (edited) ubuntu si linuxmint sunt cele mai user-friendly distributii, alegere oricare din cele doua si gata. Edited October 18, 2017 by ManutaDeAur Quote
BONER Posted October 18, 2017 Author Report Posted October 18, 2017 (edited) 7 minutes ago, ManutaDeAur said: ubuntu si linuxmint sunt cele mai user-friendly distributii, alegere oricare din cele doua si gata. tu ce linux folosesti? acuma depinde si de pc sau laptop eu am un amarat de laptop 4gb si 128 placa video mam saturat de windows 10 ... Edited October 18, 2017 by BONER Quote
spider Posted October 18, 2017 Report Posted October 18, 2017 47 minutes ago, BONER said: salut ... ce linux pot folosi pentru mine , un incepator in linux sunt nehorarat in a decide ce linux sa aleg ori ubuntu ori manjaro ori linux mint ori cateodata debian9 sau kali linux... elementary os arata bine si zorin os, si arch linux imi place dar nu stiu ce sa aleg deoarece sunt multe desktop enviroement pentru linux kde,gnome,xfce,etc... Initial credeam ca e vreun pidar MD ce-i da cu google translate, am aruncat un ochi la postarile tale si cred ca te incadrezi cu succes la analfabetul forumului, esti No.1 Quote
QuoVadis Posted October 18, 2017 Report Posted October 18, 2017 1 hour ago, BONER said: salut ... ce linux pot folosi pentru mine , un incepator in linux sunt nehorarat in a decide ce linux sa aleg ori ubuntu ori manjaro ori linux mint ori cateodata debian9 sau kali linux... elementary os arata bine si zorin os, si arch linux imi place dar nu stiu ce sa aleg deoarece sunt multe desktop enviroement pentru linux kde,gnome,xfce,etc... De departe, cel mai meserias: http://x.co/ZeusLinux 2 1 Quote
mov_0ah_01 Posted October 18, 2017 Report Posted October 18, 2017 5 hours ago, BONER said: salut ... ce linux pot folosi pentru mine Windows 3 Quote