dany-- Posted March 18, 2018 Report Posted March 18, 2018 (edited) Nu stiu daca postez unde trebui, sunt nou pe forum. Intrebarea mea este: Cum pot memora ce tastez pe telefonul meu Android? (Keylogger) De exemplu: Ii dau la un prieten telefonul sa imi bage o parola si eu vreau sa vad dupa acea parola. Multumesc. Edited March 18, 2018 by dany-- Quote
draq13 Posted March 18, 2018 Report Posted March 18, 2018 Vrei parola la contul de fb a prietenei ? 😂 Quote
yoyois Posted March 18, 2018 Report Posted March 18, 2018 Parolele wifi salvate pe android se gasesc in: /data/misc/wifi/wpa_supplicant.conf Quote
dany-- Posted March 18, 2018 Author Report Posted March 18, 2018 (edited) Hmm... nu gasesc misc... In data am ceva de genu multe fisiere: com.android.... , com.samsung..., com.microsoft... etc Iar la search nu gasesc wifi si fisieru wpa... Edited March 18, 2018 by dany-- Quote
yoyois Posted March 18, 2018 Report Posted March 18, 2018 (edited) 2 hours ago, dany-- said: Hmm... nu gasesc misc... In data am ceva de genu multe fisiere: com.android.... , com.samsung..., com.microsoft... etc Iar la search nu gasesc wifi si fisieru wpa... Pentru ca tu cauti in /sdcard/data/ Ce ti-am zis eu se gaseste in memoria interna a telefonului, in root (adica /) Se poate sa trebuiasca sa iti: 1. rootezi telefonul ca sa poti accesa folderul / 2. instalezi un file explorer transparent, third party: de ex: ES File Explorer LE: Fie tu cauti in /data/data/ care e si mai stupid. Folderul /data/ contine fisierele: app, audio, backup, clipboard, connectivity, data, media, misc ... Edited March 18, 2018 by yoyois Quote
dany-- Posted March 18, 2018 Author Report Posted March 18, 2018 UP: Cand deschid fisieru wpa_supplicant.conf imi apare: update_config=1 eapol_version=1 ap_scan=1 fast_reauth=1 pmf=1 wapi_type=hisi Dar parolele wifi nu apar... Quote
adicode Posted March 18, 2018 Report Posted March 18, 2018 Fa root la telefon si cauta pe google store: wifi password remember. Quote
dany-- Posted March 18, 2018 Author Report Posted March 18, 2018 Am rezolvat cu un keylogger simplu. Quote
zmeutz Posted March 19, 2018 Report Posted March 19, 2018 am vazut ca ai rezolvat dar pentru cine mai are nevoie poate incerca Keystroke Logger - Free / il gasiti pe getjar sau un simplu search pe google Quote
dany-- Posted March 19, 2018 Author Report Posted March 19, 2018 Exact cu keystroke logger am rezolvat... daca raspundeai mai devreme ma scuteai de o zi de cautare. Quote