jetus Posted March 22, 2018 Report Posted March 22, 2018 Fac scripturi de copiere continut in masa de pe site-uri dorite, pot trece de logare/securitate de protejare a continutului. Datele vor fi puse intr-o baza de date Mysql sau pot fi puse direct si pe site-ul in care doriti sa se copie continutul. Se poate seta scriptul pentru continut zilnic si sa nu fie duplicat. Pentru detalii Pm. Pretul difera in functie de dificultate si cerinte. Quote
taffy00 Posted April 4, 2018 Report Posted April 4, 2018 salut site-uri de filme nu faci?doresc sa platesc pe cineva sa imi faca unul,seo si minim 1k pe zi Quote
jetus Posted April 4, 2018 Author Report Posted April 4, 2018 6 minutes ago, taffy00 said: salut site-uri de filme nu faci?doresc sa platesc pe cineva sa imi faca unul,seo si minim 1k pe zi Nu am timp de proiecte. Doar daca is platite bine. Si la seo nu ma bag. Ca totul tine bugetul tau si de cat vrei sa bagi in promovare Quote
UnixDevel Posted April 4, 2018 Report Posted April 4, 2018 am un proiect open source deschis si gandit in genul lui popcorn dar web ... daca ai si tu un buget serios cauta-ma daca nu ... Quote