Jump to content
bibanu

Modafinil ..etc

Recommended Posts

• Active Members
Posted

Poti lua modafinil linistit. Consulta totusi un medic inainte pentru ca exista si reactii adverse daca esti alergic la anumite substante :) 

Posted
2 minutes ago, bibanu said:

as vrea ori o parere din partea cuiva care a folosit |( ajuta la concentrare pe timpul zilei poti fii rational ) 

Ori o parere din partea cuiva, ori...? Continuarea? Solutia este?

Posted

am citit mai multe informatii despre acest "medicament", chestii de genu ajuta la concentrare , slabire si altele chestii si doresc sa incerc dar am citit si chestii ca e greu de procurat

Posted (edited)
2 minutes ago, bibanu said:

:))  e si asta o idee dar am trecut de perioada aia acuma incerc pentru avansati :P, nu prea merge treaba si vreau sa ii dau umpic de culoare 

Te prinde adminu` de la bac  si iti da ban.

De cumparat, trebui sa cauti furnizor, nu ai cum lua din farmacii cel putin din cate stiu. Deobicei cei care cumpara au furnizorii de prin UK si le primesti prin curier. Nu cred ca pe aici o sa gasesti vreunul, incearca pe locurile mai asa.

Edited by adicode
Posted

in unele locuri cica se vinde normal doar ca nu prea sunt in farmacii , sincer voi incerca sa intreb pt ca nu m-am interesat , vroiam sa stiu daca cumva as putea achizitiona de alt undeva dar daca nu asta este am incercat

Posted

nu vreau sa schimb felul meu imi place asa cum sunt vreau doar sa incerc chestii noi de aia nici nu voi forta nimica daca se poate ee bine venita daca nu asta este 

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...