crs12decoder Posted July 1, 2008 Report Posted July 1, 2008 hello.. m-am saturat sincer sa fiu de notepad.. mi-ar fi prins bine un text editor care sa ma lase sa setez si eu background'u si culoarea textului (tare mult imi place background negru si text verde ) so am gasitil puteti lua de aici:http://www.shadycrew.org/software/index.htm Quote
loki Posted July 1, 2008 Report Posted July 1, 2008 cautati ultraedit (uedit32) e un editor foarte bun care contine hex editor, dictionare pentru highlight html, c, pascal, ce mai vreti, isi instaleaza pentru orice tip de fisier menu sa-l deschida el si pastreaza formatul textului, ascii sau binar (notepad il transforma in ascii). Ma inteleg de ani de zile cu el. Quote
loki Posted July 1, 2008 Report Posted July 1, 2008 subiectul era legat de alternative. :shock: Quote
moubik Posted July 2, 2008 Report Posted July 2, 2008 unii sunt incapatanati si cred ca ce e vechi e mai bun.ciudat sa spui asta intr-o lume in care noutatile apar in fiecare zi, nu ? fosile ? Quote