Guest Nemessis Posted July 3, 2008 Report Posted July 3, 2008 Nickname: vyrusuHobby: bitefightScop in viata: sa isi permita sa cumpere haine noiVis: sa inchida pana maine RSThttp://img296.imageshack.us/img296/1597/461363907mi9.jpghttp://img390.imageshack.us/img390/3691/461391156rc2.jpghttp://img53.imageshack.us/img53/4159/461840635oi1.jpghttp://img329.imageshack.us/img329/1534/461840639ow8.jpg
demon_zone Posted July 3, 2008 Report Posted July 3, 2008 vreti sa fac inrfrackckt?de unde lati mai scos si pe ala?)si credeam ca inamicu nr e aia de la conquiztadoree(sau nu avem voie sa pronunam cuvantu asta..)
begood Posted July 3, 2008 Report Posted July 3, 2008 )) wow deci nu am mai ras asa de nush cand ...ms Nemessis chiar mi-ai facut o seara speciala
Kestor Posted July 3, 2008 Report Posted July 3, 2008 Gay rau. Ma intreb ce vroia sa faca cu statuia aia.... :wink:si cu ursuletul dar aia e deja zoofilie.
raz3k Posted July 3, 2008 Report Posted July 3, 2008 ex-irc freak, ex-gay, actual sysadmin, still gay, stil wu-tang, tot el e.
Scama Posted July 3, 2008 Report Posted July 3, 2008 super tare ... apropo ... chiar e gay .... nu stiu cati ani are dar omu sta numai in fata calculatorului si joaca Bitefight .... si vrea sa devina GA sau SGO pe bitefight..... ce fatalau ))))))))))))))))))
*lau* Posted July 3, 2008 Report Posted July 3, 2008 ce gay frate...e retardat rau,da-l in ursuletii lui de poponar.
gaby90boy Posted July 3, 2008 Report Posted July 3, 2008 pana maine mai sunt 40 minute, astept sa vad ce se intampla ii suparat ca nu sa mai jucat un timp bitefight si acum vrea sa inchida el rst de parca e admin, are mintea unui copil adica are fata de ciutan, nu stie ce face cred"Regele Poponarilor
mihai.vest Posted July 3, 2008 Report Posted July 3, 2008 mai deci tre sa recunoastem ca cel putin are imaginatie daca are vise asa marete...
demon_zone Posted July 3, 2008 Report Posted July 3, 2008 hehe,noi vb de el ca joaca bf,uite ce am gasit:)Vampir NemessisRSTA fost transformat de c?tre un B?tr?n?ntreaga captur?: 147.564 l s?ngeAlian??: RSTZONE.ORG [RSTZONE]nice:))
vyrusu Posted July 3, 2008 Report Posted July 3, 2008 Nemessis stii ca sugi pula cu tot neamu` tau de retarzi cand te prin nu ???Lau, ne vom intalni curand prin valcea si te voi pune cu capu` la pula nu-ti fa griji!Scama, de tine nu pot sa zic decat ca esti alt sugaci!Sunt satul de atatia ciobani retardati si imputiti care se cred mari hackeri dar defapt toti ma sug de pula!
*lau* Posted July 3, 2008 Report Posted July 3, 2008 Nemessis stii ca sugi pula cu tot neamu` tau de retarzi cand te prin nu ???Lau, ne vom intalni curand prin valcea si te voi pune cu capu` la pula nu-ti fa griji!Scama, de tine nu pot sa zic decat ca esti alt sugaci!Sunt satul de atatia ciobani retardati si imputiti care se cred mari hackeri dar defapt toti ma sug de pula!sa-mi zici cand vi sa iti cumpar un ursulet...pe post de femeie...retardatule!
vyrusu Posted July 3, 2008 Report Posted July 3, 2008 lau, cum spune si ce ai tu la descriere! Esti o tarfa ordinara
DLD Posted July 3, 2008 Report Posted July 3, 2008 Nemessis stii ca sugi pula cu tot neamu` tau de retarzi cand te prin nu ???Lau, ne vom intalni curand prin valcea si te voi pune cu capu` la pula nu-ti fa griji!Scama, de tine nu pot sa zic decat ca esti alt sugaci!Sunt satul de atatia ciobani retardati si imputiti care se cred mari hackeri dar defapt toti ma sug de pula!daaaaaa........ tu cand sugi pula tragi in tine ???? Au inceput laketzii sa faca figuri , ma paracioasa mica ce esti ........ sti si tu sa dai muie ??? pai ai luat ca vezi cum e ??? ca de dat nu ai cum , la ce fata ai te refuza si mana )))))) esti deprimat copile !
vyrusu Posted July 3, 2008 Report Posted July 3, 2008 Ba, eu imi bag pula`n voi toti care va credeti mari sugatori de pula si mari tarfe pe net!Haideti ma cu adresele dava-n pula mea de retardati mintal!Hai sa vad care e in stare sa vina face to face cu mine!!Mereti in pula mea si cersiti in continuare la parinti bani de net!
Kestor Posted July 3, 2008 Report Posted July 3, 2008 Sunt satul de atatia ciobani retardati si imputiti care se cred mari hackeri dar defapt toti ma sug de pula!Esti SATUL de retardati ? Pai cati ti-au tras-o sa te saturi )))))) ?Si apropo a trecut deja o zi
puskin Posted July 3, 2008 Report Posted July 3, 2008 Nemessis stii ca sugi pula cu tot neamu` tau de retarzi cand te prin nu ???Lau, ne vom intalni curand prin valcea si te voi pune cu capu` la pula nu-ti fa griji!Scama, de tine nu pot sa zic decat ca esti alt sugaci!Sunt satul de atatia ciobani retardati si imputiti care se cred mari hackeri dar defapt toti ma sug de pula!ursuletz"vyrusu" PT. TINE BABY JUR CA MA RAD LA PULA SI IMI FAC SI UN TATUAJp.s apropo...vezi ce fisiere mai tii "la vedere" ca nu se stie niciodata...instaleaza si tu un antivirus ca tot omu...
Caracal Posted July 3, 2008 Report Posted July 3, 2008 ma bucur ca exista si oameni ca asta. ma fac pe mine sa ma simt bine :roll:
bArlishor Posted July 3, 2008 Report Posted July 3, 2008 dar vaieste chiar el este ultimul model de ratat aparut pe piataeu is din satu cu salciile unde iti bate miju falcilete asptept apropo.. sa nu uiti sa aduci alea...adica falcile sa ti le tragem
kw3rln Posted July 3, 2008 Report Posted July 3, 2008 ma intreb cate pule in gura o avut in momentu in care o facut postu ....pula de cioban, pula de smecher, pula de cocalar,..pula de ... = GURA TA
puskin Posted July 3, 2008 Report Posted July 3, 2008 Saracu "ursulet" creca are frigideru plin cu carne acuma.. la cat si-au bagat baieti xxxx in el