Jump to content
Abyzou95

W12 - Protocol Blockchain

Recommended Posts

Când Privim Prin Sticlă

Când a fost ultima dată când ați donat bani unei organizații de caritate și bătându-te pe spate, crezând că cei 10 $ au făcut o treabă extraordinară? Dar probabil că niciodată nu ați făcut-o. Și când a fost ultima oară când te-ai uitat la piața aglomerată, fără să te plângi de ce a devenit?

Crowdfunding-ul nu este ceea ce a fost. Nu prea mulți oameni se opresc să se gândească de ce există atât de multă nenorocire în această lume atunci când există o piață de caritate exclusiva de 800 de miliarde de dolari  și o rată de creștere în piața crowdfunding atunci când există modalități de a rezolva problemele sale principale. Motivele stagnării continue sunt simple - pentru că banii cheltuiți pe caritate nu sunt urmăriți în mod adecvat, lăsând oamenii sperând că like-urile pe Facebook o să-i hrănească pe cei săraci din Africa, iar piața crowdfunding pur și simplu nu are o dezvoltare durabilă și responsabilitate adecvată.

Piatra de temelie a multor proiecte responsabile și nobile în aceste zile este piața crowdfunding. Și adevărul este că are nevoie de o revigorare bună. În realitate, aceasta are nevoie într-adevăr de o soluție stabilă și durabilă sau de o platformă care să permită proiectelor să strângă fonduri în mod responsabil, iar donatorii să vadă rezultatele donațiilor lor prin transparența și responsabilitatea proiectelor pe care doresc să le ajute. În prezent există foarte puține alternative, dar recentul val de inovații blockchain care au măturat lumea a dat speranță unor soluții. Imutabilitatea și vastul potențial de construire a infrastructurii pe care le oferă blockchain-ul au dat naștere unor proiecte, cum ar fi W12 (
https://tokensale.w12.io/), asociate cu piața caritabilă, care oferă o platformă care ar acționa ca o infrastructură pentru ca mii de proiecte să-și expună cauzele pe aceasta sub ochii vigilenți ai unui sistem de urmărire a obiectivelor și a fondurilor.

Esența Tuturor Lucrurilor

Desigur, existența unei platforme bune care să găzduiască organizațiile și să le dea instrumentele de care au nevoie pentru a funcționa este bună. Dar ceea ce este mai important este acumularea încrederii publicului. Spre deosebire de platformele centralizate, organizațiile și băncile care dispun de o mulțime de lacune pentru lichidarea fondurilor, blockchain-ul automat elimină intermediarii, comisioanele și alte provocări care împiedică transferul neîntrerupt și neîngrădit de fonduri. Însă numai W12 a făcut un pas înainte în efortul său de a acorda o mână de ajutor proiectelor, creând propriul mainframe tehnologic bazat pe una dintre cele mai Roadmap-uri (
https://tokensale.w12.io/W12-en.pdf). Și asta creează spațiu pentru a gândi că W12 lucrează de fapt pe o platformă pentru o nouă generație de crowdfunding.

Unii s-ar putea întreba cum W12 caută să cumpere încrederea utilizatorilor și să îi atragă la proiectele plasate pe platforma sa. Mai mult despre asta puțin mai târziu, însă baza este solidă, deoarece se bazează pe singurul lucru pe care toate proiectele sunt dependente și pe singurul lucru pe care își vor îndeplini promisiunile pentru - banii.

Protocolul W12 este alcătuit din șabloane pentru contracte inteligente și o rețea de oracole, care monitorizează implementarea fazelor roadmap-ului proiectelor plasate pe platformă, deoarece acesta este singurul mod în care proiectul va primi banii pe care îi reușește să-i strângă prin crowdfunding. Echipa de proiect cu experți de la firmele de vârf susține că tehnologia utilizată de W12 reduce riscurile, elimină nevoia de intermediari, reduce costurile, protejează împotriva înșelătoriilor și îmbunătățește transparența în organizațiile de caritate, ICO, STO, Crowdfunding și alte piețe.

Proiectul are un model de business solid, W12 percepe un comision pentru tranzacțiile utilizatorilor protocolului prin utilizarea monedei sale ERC20 W12. Cu cât mai multe monede W12 sunt folosite în tranzacții, cu atât comisionul sunt mai mic. În plus, exchange-ul și portofelele încorporate permit proiectelor plasate pe platformă să-și distribuie monedele către deținătorii de conturi diferite ale utilizatorilor de ecosistem. Modelul este destul de reminiscent de o scară de clasificare cu deţinătorii de cont premium care au abilitatea de a primi monedele a sute de proiecte pentru contribuțiile lor.

Aplicații în Lumea Noastră

Prin însăși natura lor, proiectele încearcă să-și atingă obiectivele și crowdfunding-ul este modul lor de a face acest lucru. Dar garanțiile destul de vagi pe care utilizatorii le-au căutat în încercarea de a se distanța de înșelătorii au scăzut și au condus la o cădere pe piața crowdfunding. Asta duce la concluzia logică că problema nu este chiar în proiectele în sine, ci în baza care acționează ca infrastructură, și anume - piața crowdfunding însăşi. Dacă o structură care urma să fie reconstruită și proiectele ar fi capabile să strângă fonduri, atunci o mulțime de piețe ar primi un impuls atât de necesar, de exemplu, piața caritabilă.

Cu toții vrem să vedem impactul pe care donațiile îl au asupra vieților, dar 96% dintre proiecte nu ating niciodată niciunul dintre etapele-cheie pe care le promite. Întrucât mai mult de 50% din fondurile de caritate nu ajung la beneficiari, sute de miliarde de fonduri sunt pierdute. Bazându-se pe protocolul W12, așa cum pretinde echipa de proiect, fiecare participant va putea să monitorizeze și să controleze fondurile, precum și să evalueze impactul contribuției în cazul proiectelor de caritate, de exemplu .. Chiar arată ca unul dintre puținele cazuri reale de aplicare a unor contracte inteligente și tehnologii de tip blockchain în viață cu influență pozitivă.

În cazul în care încrederea ar putea fi vreodată garantată, atunci singura modalitate de a face acest lucru ar fi să vă asigurați că banii donați proiectelor vor fi cheltuite în scopuri intenționate sau returnate donatorilor. Aparent, W12 a luat în considerare și acest lucru, deoarece promite să returneze fondurile în cazul în care un proiect eșuează în orice etapă a dezvoltării sale.

Această abordare se aplică oricăruia dintre proiectele plasate pe platformă, deoarece singura modalitate de a primi fondurile este îndeplinirea promisiunilor lor și de a face ceva, fie că este vorba de a face un produs, de a furniza servicii sau de a schimba lumea în bine.

Pro și Contra

Mulți vorbesc de realizări și de hype ca puncte cheie de succes pentru un proiect în industria blockchain. Dar realitatea spune altfel. Dacă un proiect nu are un produs real, care să funcționeze cu aplicații în lumea reală, atunci este o pierdere chiar cititind despre asta. Proiectul W12 are un blockchain propriu funcţional și un produs care poate fi deja testat în modul demo cu monede de testare. Echipa promite, de asemenea, aplicații mobile care le-ar permite donatorilor să-și urmărească donațiile în timp real și să obțină feedback de la oamenii pe care i-au ajutat efectiv banii, precum mesaje și e-mailuri cu recunoștință ca o atingere umană adăugată. De asemenea, au construit piața internă, iar MVP-ul (
https://test-network.w12.io/?utm_source=landing_page), codul lor este solid (https://github.com/w12-platform), iar acestea au reușit deja să semneze câteva duzini de proiecte (https://w12.io/?utm_source=landing_page) care sunt gata să-și vândă monedele pe platformă.

Popularitatea este importantă, așa că W12 a construit 20 de comunități internaționale active, cu peste 90.000 de participanți, și a primit aproximativ 200 de recenzii într-un număr de limbi, dintre care majoritatea sunt pozitive. Proiectul W12 a câștigat recunoașterea, deoarece a revendicat primul loc și cel mai bun proiect ICO la World Blockchain Forum din New York, a fost finalist al Icorace în Elveția după ce a fost selectat de un juriu din 140 de proiecte ICO, iar W12 a fost marcat de experții din Silicon Valley la Blockchain Economic Forum, San Francisco.

Cu toate acestea, transparența este cheia construirii încrederii, ceva care este oferit prin blockchain și întărit de faptul că W12 asigură donatorilor că fondurile lor pot fi returnate în caz de eșec al proiectului, ceea ce înseamnă că ar fi neprofitabil ca o înșelătorie să-și prindă nasul pe platformă și să piardă timpul și banii pentru a ajunge fără nimic. Celălalt fapt care ajută la construirea încrederii în W12 constă în faptul că împarte banii la proiecte pentru realizări dovedite efectiv, verificate de o rețea de oracole.

Dar nu este vorba despre zahăr și condimente și totul frumos, pentru că W12 are un număr de concurenți ca Philator și Giveth.io, ambele având propriile lor oferte destul de similare. Deși este adevărat că W12 are avantaje considerabile față de multe proiecte, cum ar fi un set de caracteristici mai bogate, rămâne faptul că există încă un drum lung de parcurs înainte ca popularitatea necesară și baza de încredere să înceapă să dea beneficii.

Un alt punct de remarcat care aruncă o idee despre o umbră asupra proiectului este conceptul nedovedit al muncii sale și promisiunile de a pretinde o parte semnificativă a pieței în 5-6 ani cu soluția sa. Asemenea pretenții pot părea speculative, dar aceasta este cea mai mare parte a pieței cripto, oricum.

Tokenomics

Fără o economie globală, niciun proiect nu merită sărurile sale. Și W12 este Salt Lake City când vine vorba de faptul că monedele W12 le permit utilizatorilor să cumpere monedele oricărui proiect plasat pe platforma W12. Moneda W12 va fi utilizată drept combustibil într-o rețea descentralizată de oracole. Clienții vor avea nevoie de o monedă W12 pentru a încuraja Oracolele, în timp ce Oracolele vor avea nevoie de monede W12 pentru a confirma executarea contractelor digitale și a primi recompense de la rețea.

Având în vedere perioadele de înghețare și oportunitatea de a obține monedele a zeci de proiecte pe platformă, este un impuls considerabil în atractivitatea pentru monedele W12 ca adăugări pe termen lung ale portofoliului. Și, deși prețul ETH este acum la un nivel dezamăgitor de scăzut, W12 câștigă doar din asta, deoarece prețurile monedei sale sunt fixe, ceea ce înseamnă că acum este posibil să cumpărați de două ori mai multe monede W12 decât atunci când ETH era cel mai bun.

Încheiere

Datorită dorinței sale de a crea o platformă de viitor, cu scopul de a cuprinde piața de caritate de 800 de miliarde de dolari, tehnologia sa operațională și numeroasele parteneriate în curs, W12 pare să fie una dintre cele mai bune opțiuni. Este, de asemenea, un mijloc uman de a ajuta lumea ajutând proiectele care doresc să o facă un loc mai bun prin dezvoltarea produselor și serviciilor lor.

  • Downvote 3
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...