whiskey7 Posted February 4, 2019 Report Posted February 4, 2019 Salutare ! am pe telefon aplicatia hik-konect de la camere si supraveghere si configurata pe o camera de supraveghere pe care le urmaresc de pe telefon, intrebarea mea ar fi eu doresc sa le configurez pe pc sa le urmaresc de pe laptop, in aplicatia pe telefon camera e configurata cu ip , username si parola. la parola parola o afiseaza sub forma de bilute mici negre, adica ascunsa, cum as putea face sa vad care este parola,sau unde as putea gasi ma gandesc ca undeva ea trebuie sa fie salvata in telefon in ceva fisier. am pus pe calculator fisierele dela hik-konect cu toata aplicatia instalata in telefon si mam uitat in fisierele lor, si la log insa fara rezultat tot nu am reusit sa dau de parola... Quote
Active Members Fi8sVrs Posted February 4, 2019 Active Members Report Posted February 4, 2019 (edited) Bilute mici :))) Asterix, alta arternativa, Go to Settings > Security. Check "Make passwords visible". Edited February 4, 2019 by OKQL 1 Quote
Active Members Fi8sVrs Posted February 4, 2019 Active Members Report Posted February 4, 2019 (edited) Sau inspect elemement input "password" to "text" Edited February 4, 2019 by OKQL bilute mici :))))) mor 2 1 Quote
usrnm Posted February 5, 2019 Report Posted February 5, 2019 mai nasol daca erau cacareze mici si negre, alea au criptare avansata! Mergand pe ideea ca ai uitat ce ai pus la bilutele negre, cel mai simplu este sa resetezi camera si o reconfigurezi. mult mai simplu decat sa faci pe hackerul 1 Quote
Active Members Fi8sVrs Posted February 5, 2019 Active Members Report Posted February 5, 2019 1 minute ago, usrnm said: mai nasol daca erau cacareze mici si negre, alea au criptare avansata! Mergand pe ideea ca ai uitat ce ai pus la bilutele negre, cel mai simplu este sa resetezi camera si o reconfigurezi. mult mai simplu decat sa faci pe hackerul Asta in cazul in care are acces fizic la ea 1 Quote
usrnm Posted February 6, 2019 Report Posted February 6, 2019 21 hours ago, OKQL said: Asta in cazul in care are acces fizic la ea Pai am mers pe buna-credinta, il cred persoana serioasa si cu intentii bune 😁 Quote