AndrusKanu Posted February 18, 2019 Report Posted February 18, 2019 (edited) Salut, Am o problema cu lansarea Sony Vegas-ului. Dupa ce l-am instalat a mers sa-l deschid, insa de vreo saptamana nu mai pot. Dublu click pe shortcut si nimic, nu se intampla nimic, nici in task manager nu arata nimic. Am incercat si din fisierul sursa, run as administrator, degeaba. Care ar putea fi problema? Multumesc! EDIT: Am dat dintr-una in alta. Am modificat pe la registri si nu mai pot sa deschid niciun executabil https://imgur.com/a/SnTzLaP EDIT2: Am rezolvat problema cu registri. Edited February 18, 2019 by AndrusKanu Quote
jreister Posted February 18, 2019 Report Posted February 18, 2019 Deci ai postat aici, după care ai căutat pe Google și surpriză! ai găsit rezolvarea acolo în 10 minute. E frumos să te afli în treabă? Quote
AndrusKanu Posted February 18, 2019 Author Report Posted February 18, 2019 Nu, nu am rezolvat cu Sony Vegas-ul. Am rezolvat greseala pe care am facut-o in registri de nu mai puteam sa deschid niciun fisier .exe Quote
Active Members Fi8sVrs Posted February 19, 2019 Active Members Report Posted February 19, 2019 Pune titlul [solved] si posteza eroarea + rezolvarea 1 Quote
AndrusKanu Posted February 19, 2019 Author Report Posted February 19, 2019 Deci sa ne intelegem, inca NU am rezolvat problema pentru care am deschis acest topic. Nu pot sa deschid Sony Vegas, nu se intampla nimic la lansarea aplicatiei. Quote
gigiRoman Posted February 19, 2019 Report Posted February 19, 2019 Te-ai uitat in event viewer? Quote
AndrusKanu Posted February 19, 2019 Author Report Posted February 19, 2019 45 minutes ago, gigiRoman said: Te-ai uitat in event viewer? M-am uitat si nu arata nimic legat de asta. Quote