theandruala Posted February 19, 2019 Report Posted February 19, 2019 Programarea retelelor de calculatoare. Materie facuta in 2 ani diferiti, part1 = primul an, part2 = al doilea an. In mare parte, cam ce e in part2, e si in partea 1. https://drive.google.com/open?id=1tEbiZT6rYXgWgqFEydH3yPsEgOT-SzH9 1 4 2 1 Quote
Active Members SynTAX Posted February 26, 2019 Active Members Report Posted February 26, 2019 (edited) Daca tot suntem la capitolul networking, am si eu ceva. Poza1 Poza2 Tot ce este aici este in format video, in mare parte Cisco (CCNA, CCNP, CCIE) dar si ceva de Juniper si Security. Academia este in numele folder-ului. Va pot face rost de orice curs doriti voi(daca-l gasesc de unde le iau eu), fie ca este R&S, Voice, DC si asa mai departe, de la orice academie, de preferat Cisco. Este stocat in DigiStorage-ul meu, deci va pot oferi acces. De asemenea, va pot oferi ORICE carte de networking. Am aproximativ 10.000 de carti de IT(nu ma intrebati de ce am atatea), incepand cu 1995, cereti-mi si daca am, va ofer. Ofer acces doar cui consider eu ca merita. Daca aveti cont de o luna sau aveti numai posturi de troll, nici macar nu va mai obositi. Edited February 26, 2019 by SynTAX 4 Quote
jreister Posted February 27, 2019 Report Posted February 27, 2019 14 hours ago, SynTAX said: Daca tot suntem la capitolul networking, am si eu ceva. Poza1 Poza2 Tot ce este aici este in format video, in mare parte Cisco (CCNA, CCNP, CCIE) dar si ceva de Juniper si Security. Academia este in numele folder-ului. Va pot face rost de orice curs doriti voi(daca-l gasesc de unde le iau eu), fie ca este R&S, Voice, DC si asa mai departe, de la orice academie, de preferat Cisco. Este stocat in DigiStorage-ul meu, deci va pot oferi acces. De asemenea, va pot oferi ORICE carte de networking. Am aproximativ 10.000 de carti de IT(nu ma intrebati de ce am atatea), incepand cu 1995, cereti-mi si daca am, va ofer. Ofer acces doar cui consider eu ca merita. Daca aveti cont de o luna sau aveti numai posturi de troll, nici macar nu va mai obositi. Salut, ceva pe MySQL/in legătură cu DBA? Mi-ar fi de mare ajutor. Mersi! Quote
Active Members SynTAX Posted February 27, 2019 Active Members Report Posted February 27, 2019 Video nu cred. Doar sa am ceva ratacit prin serveru de acasa. Verific si-ti spun. Daca vrei carti, lasa-mi isbn-u si la fel, ma uit. Quote