Jump to content
loked

Site-ul facultatii - se poate accesa ?

Recommended Posts

Posted

Salut , am si eu o curiozitate foarte mare si in acelasi timp ar fi o provocare imensa :)
Site-ul facultatii mele ( https://edu.csed.ugal.ro/ ) este locul unde sunt afisate foarte multe materiale, si foarte multe teste, si noi primim " cu portia " adica nu avem acces pana nu ne dau profesorii acces de le conturile lor.

Intrebarea mea este daca as putea face cumva sa am acces la tot ce e pe site :D, credeti ca s-ar putea asa ceva ? 

Rog sa se abtina cei cu comentarii rautacioase si nefolositoare :)
PS : Am 0 experienta in ceea ce priveste hacking-ul 

PSS : Sunt foarte curios si as aprecia daca sunt persoane foarte pricepute ce m-ar putea sfatui :)

Multam si numai bine ! 

• Downvote 1
Posted
4 hours ago, theandruala said:

Daca afla Craciun ca tu vrei sa fii "hecar" s-ar putea sa stai cu restanta cativa ani. 

Cine e Craciun ?? nu inteleg la ce te-ai referit 

Posted

Site-ul facultatii mele ( https://edu.csed.ugal.ro/ ) este locul unde sunt afisate foarte multe materiale, si foarte multe teste, si noi primim " cu portia " adica nu avem acces pana nu ne dau profesorii acces de le conturile lor.

Ii arde de raspunsurile la testele grila.

Domnu' craciun e profu' care se ocupa de platforma, poti sa-l intrebi daca are vreo vulnerabilitate.

• Like 1
Posted

Hm... sa vedem si la puscarie ce provocari iti dau aia :)) 

Stai cuminte nu mai te apuca de draci ca maine ii vezi in usa pe aia de 2 pe 2 =)) zic si eu 😆 

• Downvote 1