Jump to content
Kfollow

Solutie pentru captcha ?

Recommended Posts

Posted

Salutare, exista o solutie sa nu mai apara captcha de la google? colectez niste informati si pierd enorm de mult timp completand captcha la fiecare click, aveti idee daca se poate ocoli cumva ? ( captcha youtube )

Posted
8 hours ago, Kfollow said:

Inca astept sa apara o solutie... pana atunci am sa le fac manual ce naiba sa fac....

Te plangi degeaba, arata-ne ceva cod care nu iti merge de la DBC si apoi vorbim. Sunt undeva pe la 95% sigur ca merge si nu am timpul necesar sa-ti demonstrez, dar daca ne arati ceva cod poate te indrumam.

Posted

Am incercat varianta spusa de tine, ulterior am discutat cu *john* pe chat , sistemul este overloaded am platit abonamentul si ulterior am aflat ca varianta lor dureaza cam 5 minute pentru a trece de un captcha youtube ... asta inseamna muuult mai greoi decat o fac eu manual.

Tocmai de aceea am intrebat daca exista o metoda mai rapida , pentru ca eu merg pe fiecare canal youtube si fac captcha pentru a lua adresa de e-mail la unele canale aflate pe un segment anume.... problema nu este un singur cod captcha faza este ca uneori ma pune sa completez 5-6-7 coduri.