PaulaH Posted May 8, 2019 Report Posted May 8, 2019 Buna, nici nu stiu daca am ales bine topicul 🙈 Deci, daca cineva ma poate ajuta cum sa gasesc o parola la instagram , as fii recunoscatoare. Nu e pt sot sau amant , ca sa fie cu probleme 😂 dar este un caz mai special....cine cu un sfat ??? Plssss.... Quote
theandruala Posted May 8, 2019 Report Posted May 8, 2019 Sigur, te poate ajuta @aismen.Gandeste-te ca el a spart nasa....si nasa nu o compari cu instagramul  1 1 Quote
jreister Posted May 8, 2019 Report Posted May 8, 2019 11 minutes ago, PaulaH said: Buna, nici nu stiu daca am ales bine topicul 🙈 Deci, daca cineva ma poate ajuta cum sa gasesc o parola la instagram , as fii recunoscatoare. Nu e pt sot sau amant , ca sa fie cu probleme 😂 dar este un caz mai special....cine cu un sfat ??? Plssss.... Te fuți, fă? 1 1 1 Quote
Active Members Fi8sVrs Posted May 8, 2019 Active Members Report Posted May 8, 2019 Impaca-te cu ideea Quote
Guest Posted May 8, 2019 Report Posted May 8, 2019 1 hour ago, theandruala said: Sigur, te poate ajuta @aismen.Gandeste-te ca el a spart nasa....si nasa nu o compari cu instagramul  Da, mulțumesc pentru recomandare.  Paula, eu sunt disponibil pentru colaborare, am dat în NASA ca surdul în clopot, ce e acolo să aflu o parolă de Instagram...  Quote