SORINsss Posted June 10, 2019 Report Posted June 10, 2019 Buna seara, caut de foarte multa vreme o invitatie pe scenefz insa nu gasesc pe nimeni care sa imi acorde una. Exista cineva pe aici care poate sa imi de-a o astfel de invitatie ? Va rog foarte foarte mult 🙄 E-mail spektermaster@gmail.com
spider Posted June 11, 2019 Report Posted June 11, 2019 5 hours ago, tjt said: Nu a fost inchis scenefz ?! Ba da... pana cand am primit pe mail invitatie cu domeniul schimbat; initial am crezut ca spameaza careva pentru vreun wanabe tracker, mi-am facut cont la oha si ce sa vezi, chiar e vechiul tracker. Nu stiu in ce procent, dar uploadurile sigur sunt cele dp vechiul sfz
rzvn Posted November 24, 2019 Report Posted November 24, 2019 Salut, scuze ca redeschid acest topic, mai are cineva o invitatie? Multumesc!
sicilianul Posted November 24, 2019 Report Posted November 24, 2019 29 minutes ago, rzvn said: Salut, scuze ca redeschid acest topic, mai are cineva o invitatie? Multumesc! zi mailu Â
Wizzzy Posted December 27, 2019 Report Posted December 27, 2019 Salut. Caut o invitatie pe tracker de o luna de zile. Ma poate ajuta cineva? Bogdan.c.alexandru@gmail.com  Multumesc anticipat