Jump to content
Cuciu

Salut. Cine ma poate ajuta cu un root?

Recommended Posts

Posted

Ma poate ajuta cineva cu un root de ddos/scan mi-au puscat toate cand am incercat sa pic un site cu o arhiva ciudata sau asa ceva...
Ma poate ajuta cineva? Va rog.

Posted

A sunat 2010, a zis ca isi vrea postarea inapoi.

Treci fratele meu peste copilarismele astea ca nu iti sunt de folos, mai nou pentru DDoS poti sa faci si niste puscarie, ti-ar placea sa stai la rece cu alti infractori juvenili?

Posted
1 minute ago, aismen said:

A sunat 2010, a zis ca isi vrea postarea inapoi.

Treci fratele meu peste copilarismele astea ca nu iti sunt de folos, mai nou pentru DDoS poti sa faci si niste puscarie, ti-ar placea sa stai la rece cu alti infractori juvenili?

Nu il folosesc in scopuri rele, oricum Am nevoie pentru scan

• Like 1
Posted
Just now, Zatarra said:

Ce scanner ai? Ca iti dau eu root

la ce te referi? is la inceput nu stiu daca are legatura (am arhiva de la nasapaul de scan) bag acolo clasa si da scan

Posted
26 minutes ago, Cuciu said:

Nu il folosesc in scopuri rele, oricum Am nevoie pentru scan

Daca nu vrei sa faci ceva in scopuri rele, prinde-i nevasta aluia cu saitul, plimb-o doua ore pe centru, indoap-o cu shaorma si trage-o pe carja.

Cum adica nu in scopuri rele? Vrei sa spui ca scanezi si dai flood in scopuri bune?

Posted
Just now, aelius said:

Daca nu vrei sa faci ceva in scopuri rele, prinde-i nevasta aluia cu saitul, plimb-o doua ore pe centru, indoap-o cu shaorma si trage-o pe carja.

Cum adica nu in scopuri rele? Vrei sa spui ca scanezi si dai flood in scopuri bune?

vreau sa spun ca dau scan ddos nu dau aproape deloc

Posted
Just now, Zatarra said:

Pai pune si tu arhiva de scan aici aia de la nasapaul. E 2020? Sau 2019?

nu stiu, ti-o dau acum NasaPaul.com/Nasa.zip pt scan cred ca e 2019

Posted
1 minute ago, Zatarra said:

176.123.3.7:cuciu:marehax0r

Ia-l repede sa nu ti-l fure alti haxori

gata am schimbat parola, iti multumesc frate, bafta

Posted
11 minutes ago, Zatarra said:

176.123.3.7:cuciu:marehax0r

Ia-l repede sa nu ti-l fure alti haxori

de ce cant incerc sa bag arhiva nu ma lasa (am incercat si cu win scp) si degeaba

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...