AndrusKanu Posted March 23, 2020 Report Posted March 23, 2020 Salut, Am achizitionat recent un VW Golf 7 care a venit cu un card SD cu navigatie, vreau insa pe acel card sa pun doar muzica. L-am formatat, insa dupa ce-l introduc imi spune ca are baza de date de navigatie si nu mi-l vede in media (source). Adica il vede, dar scrie "Navigatie" si nu merge sa intru pe el. Se poate rezolva problema? Sa-l formatez sa fie card "normal" ? Quote
Nytro Posted March 23, 2020 Report Posted March 23, 2020 Formateaza ca FAT32, ar trebui sa mearga asa. E posibil sa fie NTFS si de aceea sa nu il recunoasca. PS: E posibil ca unele navigatii sa aiba 2 carduri, unul pentru navigatie, altul pentru media. Quote
AndrusKanu Posted March 23, 2020 Author Report Posted March 23, 2020 Am formatat ca FAT32. Intr-adevar, cardul e de la ei, cu eticheta VW. Quote
AndrusKanu Posted March 23, 2020 Author Report Posted March 23, 2020 Din ce am cautat pe Google, nu cred ca este vreo solutie. Daca reuseste cineva cumva, mare statuie am sa-i fac. Multumesc! Quote
AndrusKanu Posted April 22, 2020 Author Report Posted April 22, 2020 Revin. Am incercat cateva formatari insa cand il introduc in masina imi spune: "baza date de navigatie" desi pe el este doar muzica, cumva trebuie sa modific ceva undeva. Dar ce? Quote
gummiert Posted July 10, 2020 Report Posted July 10, 2020 Check if you have the latest firmware for MDI (media device interface) Incompatibilities frequently occur among different firmwares Quote
ardu2222 Posted July 10, 2020 Report Posted July 10, 2020 Seteaza SD pentr media si dezactiveaza pentru NAV. Quote