Jump to content
Shadow86

Probleme CEL.RO

Recommended Posts

Posted

Buna tuturor, Am si eu o problema, poate ma ajuta cineva. 

Am comandat acum 2 saptamani un storcator de citrice de pe CEL.RO . A 2-a zi am primit storcatorul , si am zis sa storc si eu niste portocale. Efectiv dupa ce am stors 3 portocale sa oprit. Evident ca am zis ca il returnez si sa imi primesc banii inapoi. Am chemat curierul , am platit pentru a 2-a oara transportul si am trimis storcatorul inapoi la adresa indicata de ei dupa ce am facut cererea de retur pe site din contul meu. Dupa 3 zile am primit un replay la cererea de retur din contul meu ca au primit storcatorul , mi-au atasat si cateva poze cu el facute de ei si au spus ca o sa revina cu un raspuns. Evident ca nici dupa 11 zile nu am mai primit nimic. Nu exista nici un numar de telefon la care sa sun , am mai facut o reclamatie la ei , si le am mai trimis un mail sa ii intreb , evident ca nu raspunde nimeni. 

A mai avut cineva probleme cu ei ? exista vreo sansa as imi recuperez banii sau nu ? 

Pe google numai pareri negative am gasit si evident ca majoritatea spuneau ca nu si-au mai recuperat banii de la ei din pacate :( . 

Posted

Din cate stiu termenul legal este de 14 zile. Aia mai martalogi te tin pana in ultima zi. Daca nu ii primesti scrie-le la ANPC. Vezi totusi la ei pe site (la cel) in cate zile spun ca returneaza banii.

Posted

Din cate stiam eu, in general vorbind, cel.ro au preturi ceva mai ok (teoretic) ca altii, dar au "probleme" cu retururile. 

Mai da-le un mail si explica-le ca te duci la ANPC, ar trebui sa ii motiveze. 

• Haha 1
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...