Adian Posted January 29, 2021 Report Posted January 29, 2021 Salut! Acum doua zile ma trezesc, imi iau telefonul si deschid aplicația de Facebook. Incep si vad postari de prin Africa si realizez ca eram logat pe alt cont, al unei persoane reale din Africa. Acesta avea numarul meu de telefon asociat cu contul sau de Facebook. Ma deloghez de pe contul respectivului si încerc sa ma loghez pe contul meu personal. Nimic nu mai mergea. Parola era schimbata, la fel si mailul contului meu. Dupa o zi întreagă, reușesc sa-mi recuperez contul dar cand încerc sa ma loghez pe acesta, am nevoie de un cod de la un second factor autentificator pe care nu-l am. Am încercat orice, am trimis de 10 ori poze cu datele mele si mailuri peste mailuri. Ce parere aveti? Ce ar trebui sa fac? E vreo cale prin care as putea sa mi-l pot recăpăta? Ideea e ca acel cont e plin de conversații, poze, grupuri, pagini și toți prietenii pe care ii cunosc. Sa-mi pun totul la punct ar dura prea mult Quote
Nytro Posted January 29, 2021 Report Posted January 29, 2021 Salut, e ciudat. Nu te poti loga cu numarul de telefon? Forgot password nu merge in niciun fel? Aveai o parola slaba? Totusi, e ciudat. Poti incerca si cu support-ul Facebook, dar slabe sanse acolo. 1 Quote
Adian Posted January 29, 2021 Author Report Posted January 29, 2021 (edited) @Nytro, am incercat tot ce se poate.. Numarul meu de telefon e asociat contului tipului din Africa. In momentul de față am parola si mailul dar n-am cum sa primesc vreun cod Parola era destul de lunga.. E vreo posibilitate sa fi fost problemă cu mailul meu? Nu am nicio idee.. nu stiu cum sa acționez sa nu se întâmple iarăși istoria Edited January 29, 2021 by Adian Quote
ardu2222 Posted January 29, 2021 Report Posted January 29, 2021 50 minutes ago, Adian said: @Nytro, am incercat tot ce se poate.. Numarul meu de telefon e asociat contului tipului din Africa. In momentul de față am parola si mailul dar n-am cum sa primesc vreun cod Parola era destul de lunga.. E vreo posibilitate sa fi fost problemă cu mailul meu? Nu am nicio idee.. nu stiu cum sa acționez sa nu se întâmple iarăși istoria ce retea gsm? mai ai numarul este activ? prepay sau abon? Quote
M4T3! Posted January 29, 2021 Report Posted January 29, 2021 sa stii ca n africa, numerele de telefon sunt identice unele cu cele din romania Quote
Adian Posted January 29, 2021 Author Report Posted January 29, 2021 2 hours ago, ardu2222 said: ce retea gsm? mai ai numarul este activ? prepay sau abon? Lycamobile, Danemarca. Cartela e prepaid si activa din august 2019 Quote
Adian Posted January 29, 2021 Author Report Posted January 29, 2021 11 minutes ago, M4T3! said: sa stii ca n africa, numerele de telefon sunt identice unele cu cele din romania Tipul respectiv avea numarul meu cu +45 si al lui probabil cu +215 Quote
M4T3! Posted January 29, 2021 Report Posted January 29, 2021 Poate se tine cont de nr fara prefix, habar n am 1 Quote
Adian Posted January 30, 2021 Author Report Posted January 30, 2021 Am verificat iarasi chestia asta si nu-mi mai apare ca fiind asociat si contului respectiv. Singura problema e codul de 6 cifre pentru a ma loga pe contul de facebook. Nu am niciun cod de niciunde Quote
Kev Posted January 30, 2021 Report Posted January 30, 2021 9 hours ago, M4T3! said: sa stii ca n africa, numerele de telefon sunt identice unele cu cele din romania Nu poti ajunge din Africa <--> Romania in 2h Quote