bio.sh Posted March 8, 2022 Report Posted March 8, 2022 Daca tot n-au bug bounty, plm have fun . Linkul ar veni ceva gen "https://dm.mygls.ro/Account/Login?parcelNumber=11111111111&pin=11af" Daca gasesti valorile potrivite, poti sa intrii in comanda respectiva si sa modifici adresa de livrare + numar de telefon Enjoy! 1 3 Quote
Nytro Posted March 8, 2022 Report Posted March 8, 2022 Ar trebui sa il raportezi, chiar daca nu au bug bounty. Poate cand au drum prin zona iti aduc ceva. 2 1 Quote
theandruala Posted March 8, 2022 Report Posted March 8, 2022 Pai e bug? Ca ei iti trimit prin SMS link-ul de login, nr de colet, si pass Quote
SirGod Posted March 8, 2022 Report Posted March 8, 2022 1 minute ago, theandruala said: Pai e bug? Ca ei iti trimit prin SMS link-ul de login, nr de colet, si pass Eu zic ca da. Presupun ca parcel IDs sunt incrementale, iar daca PIN-ul este din 4 caractere, fara rate limiting pe API, devine o problema. 3 Quote
bio.sh Posted March 8, 2022 Author Report Posted March 8, 2022 1 hour ago, Nytro said: Ar trebui sa il raportezi, chiar daca nu au bug bounty. Poate cand au drum prin zona iti aduc ceva. Am mai facut eu acte de caritate degeaba 1 Quote
Active Members akkiliON Posted March 9, 2022 Active Members Report Posted March 9, 2022 (edited) Da-le un e-mail daca vrei si vezi ce iti spun. Cred ca poti sa le trimiti un mesaj aici: https://gls-group.eu/GROUP/en/gls_informs/safety_advice_1606mmeaxqozb E-mail: security@gls-group.eu 3 hours ago, bio.sh said: Am mai facut eu acte de caritate degeaba Eu din ce imi amintesc, am raportat acum cativa ani o vulnerabilitate la Canon si au fixat problema... n-am primit nici un raspuns de la ei sau sa spuna multumesc macar. 🙃 Chiar am de primit un colet de la ei astazi 😅.... cum a spus @SirGod, parola este din 4 caractere.... asta am observat si eu in SMS-ul pe care l-am primit..... Vezi daca merge brute-force attack.... eu nu am testat. EDIT: Defapt, parola pe care am primit-o eu este din 5 caractere.... my bad. 😄 Edited March 9, 2022 by akkiliON 2 Quote
bio.sh Posted March 9, 2022 Author Report Posted March 9, 2022 8 hours ago, akkiliON said: Da-le un e-mail daca vrei si vezi ce iti spun. Cred ca poti sa le trimiti un mesaj aici: https://gls-group.eu/GROUP/en/gls_informs/safety_advice_1606mmeaxqozb E-mail: security@gls-group.eu Eu din ce imi amintesc, am raportat acum cativa ani o vulnerabilitate la Canon si au fixat problema... n-am primit nici un raspuns de la ei sau sa spuna multumesc macar. 🙃 Chiar am de primit un colet de la ei astazi 😅.... cum a spus @SirGod, parola este din 4 caractere.... asta am observat si eu in SMS-ul pe care l-am primit..... Vezi daca merge brute-force attack.... eu nu am testat. EDIT: Defapt, parola pe care am primit-o eu este din 5 caractere.... my bad. 😄 O sa le scriu sa vad ce raspuns banal o sa-mi dea Quote
bio.sh Posted March 9, 2022 Author Report Posted March 9, 2022 13 hours ago, SirGod said: Eu zic ca da. Presupun ca parcel IDs sunt incrementale, iar daca PIN-ul este din 4 caractere, fara rate limiting pe API, devine o problema. Cica n-au rate limit 1 Quote
bio.sh Posted March 9, 2022 Author Report Posted March 9, 2022 In alta ordine de idei, zici ca deja au trecut cele 24 de ore in care poti sa modifici adresa si numarul de telefon, tot e info breach, pleci cu nume, adresa si nr tel. Quote
yoyois Posted March 9, 2022 Report Posted March 9, 2022 2 hours ago, bio.sh said: In alta ordine de idei, zici ca deja au trecut cele 24 de ore in care poti sa modifici adresa si numarul de telefon, tot e info breach, pleci cu nume, adresa si nr tel. De curiozitate, care zici tu ca e bugul? Nu inteleg prea clar. este 'parcelNumber' incremental? Poti determina cu exactitate parcelNumbers valide? Zici ca parola e alfanumerica de 4-5 caractere? (daca e 4 atunci ai ~1milion de combinatii, daca e 5 ai ~50 milioane). Solutia ar fi un rate-limiting pe ip,request? PS: Se intampla foarte des ca o companie sa rezolve problema si sa nu raspunda nici macar la email. Am patit de 4-5 ori. Ce sa-i faci? Nu e totul numai despre glorie si profit personal. Ajuti cate putin sa imbunatatesti securitatea webului... voluntariat. Quote