rotube Posted August 15, 2022 Report Posted August 15, 2022 Am acest cod ptr. Main category <?php $args = array( 'category__in' => wp_get_post_categories( get_queried_object_id() ), 'posts_per_page' => 15, 'orderby' => 'id', 'post__not_in' => array( get_queried_object_id() ) ); $the_query = new WP_Query( $args ); if ( $the_query->have_posts() ) : while ( $the_query->have_posts() ) : $the_query->the_post(); ?> cum pot sa fac sa imi arate dupa CHILD category ? ptr ca fiecare main category are 1 child category Quote
aelius Posted August 15, 2022 Report Posted August 15, 2022 tu vrei un fel de "recomandari"? adica sa-ti arate ultimele X din subcategorie sau categoria din care este articolul? Nu cred ca e prea ok abordarea pentru ca recomandarile nu o sa fie pe acelasi topic (pentru a mari sansele ca vizitatorul sa fie interesat). Exemplu: afisezi 6 recomandari din sport. Dar acolo ai fotbal, tenis, box si handbal. Un prostan care urmareste fotbal (scuze de pleonasm), nu o sa dea niciodata click pe handbal. Strict la intrebarea ta: $category = get_the_category(); $category_id = get_cat_ID( $category[1]->cat_name ); // si apoi ai asa: daca nu e subcategorie, // atunci faci get la categoria principala si o setezi in $category_id // pentru a fi folosita in 'category_in' (in query-ul tau) if(empty($category_id)) { $category_id = get_cat_ID( $category[0]->cat_name ); } // ...... Practic, $category[1]->cat_name e subcategorie si $category[0]->cat_name e categorie, iar in 'category__in' bagi una din ele 3 Quote
UnixDevel Posted August 16, 2022 Report Posted August 16, 2022 AM implementat ceva asemanator recent dar nu pe wordpress in general am folosit tag-urile de la articol + cat de vizitat este un tag + sentimentul textului folosind vader sentiment . pot sa confirm ca folosind tehnica asta a crescut spent time-ul de la 20 de secunde in media la peste un minut . 1 Quote
UnixDevel Posted August 19, 2022 Report Posted August 19, 2022 (edited) Uite aici demo-ul https://development.sh/articles/4952/signiflylaravel-shopify Asta e un proiect opensource facut de mine cu PHP si Python https://github.com/LzoMedia/development.sh Foloseste o combinatie de Laravel ( PHP) , Python cu ceva librarii de NLP. Fac cuvintele cheie folosind SPACY NLP, si Sentimentul textului pe baza de Vader Sentiment. Acum vreau sa ii fac ceva data analytics si o aplicatie de mobile . Stie sa posteze si automat pe cateva site-uri ca: dev.to, reddit ( bazanduma pe categorie), github gists Daca doreste cineva sa ajute la proiect please feel free:) Edited August 19, 2022 by lzomedia wrong link & more info 1 Quote
rotube Posted August 20, 2022 Author Report Posted August 20, 2022 (edited) L-am facut in felul urmator : $categories = get_the_category(); foreach( $categories as $category ){ if( 0 != $category->parent ) $child_cat = $category; } if( isset( $child_cat ) ){ $args = array( 'cat' => $child_cat->term_id, 'post__not_in' => array( get_the_ID() ) ); $related = new WP_Query( $args ); if( $related->have_posts() ){ while( $related->have_posts() ){ $related->the_post(); ptr. ca subcategoria o sa fie una singura. Poate mai ajuta pe cineva codul meu. Edited August 20, 2022 by rotube Quote
UnixDevel Posted August 21, 2022 Report Posted August 21, 2022 stiu ca e m-ai offtopic dar daca esti programator si esti pasionat de A.I. dar prezinta o alta modalitatea de a face search si de a recomanda lucruri folosind NLP si python. Quote