Nytro Posted August 22, 2008 Report Posted August 22, 2008 Nume : Yahoo ! ManagerVersiune : 1.0Autor : Popescu Ionut aka NytroWebsite : http://rstcenter.comMarime : 436 KBData lansarii : 22 August 2008Despre program :- Programul este un utilitar destinat utilizatorilor Yahoo! Messenger .Facilitati :- Auto-Raspuns- Schimbare status- Multi Messenger- Verifica daca este online- Descarca avatar- Schimba titlul ferestrei- Fereastra Y!- Auto-Raspuns : Aceasta optiune va permite sa raspundeti oricui va cauta cand nu sunteti la calculator . Daca este activata , atunci cand o persoana va contacteaza , programul trimite automat mesajul dumneavoastra persoanei respective , apoi inchide fereastra . Puteti vedea cine v-a cautat in lista de langa mesajul pe care il transmiteti . Puteti selecta daca in lista sa apara ID-ul , ora sau data . De asemenea puteti folosi pentru mesaj orice font , text ingrosat , aplecat sau subliniat , sau orice culoare .- Schimbare status : Cu ajutorul acestei optiuni puteti schimba statusul dumneavoastra . Puteti selecta daca sa fie afisata melodia pe care o ascultati in Winamp ( daca ascultati ) , daca sa fie afisata iconita "Busy" sau puteti seta mesajul sa se miste ( Atentie , statusul se va schimba automat destul de rapid si puteti avea probleme cu el ) . Aceasta optiune necesita ID-ul dumneavoastra . Daca aveti bifata optiunea "Remember my ID & Password" programul va prelua automat ID-ul . Daca nu aveti bifata acea optiune va trebui introdus manual ID-ul .- Multi-Messenger : Aceasta optiune va permite sa setati daca sa puteti deschide mai multe ferestre Yahoo! Messenger in acelasi timp .- Verifica daca este online : Va permite sa aflati daca o persoana este online introducand ID-ul acesteia . - Descarca avatar : Puteti descarca si vizualiza avatarul unui utilizator cu numai un click . Trebuie doar sa introduceti ID-ul sau in casuta si sa apasati pe butonul "Descarca" .- Schimba titlul ferestrei : Va va permite sa schimmbati titlul ferestrei principale Yahoo! Messenger .- Fereastra Y! : Cu ajutorul acestei optiuni puteti ascunde fereastra principala .[+] Aceasta este prima versiune a programului . Programul va avea mai multe facilitati .Poza cu programul :Linkuri pentru descarcat :- http://rapidshare.com/files/139202404/Yahoo_Manager_v1.0.rar- http://www.speedyshare.com/164368225.html- http://www.zdrive.ws/92021.htmlDaca va place programul va rugam recomandati-l prietenilor dumneavoastra .Multumesc , Popescu Ionut
Nytro Posted August 22, 2008 Author Report Posted August 22, 2008 Mersi , o sa aiba mai multe facilitati
Isildur Posted August 22, 2008 Report Posted August 22, 2008 Foarte misto. Acuma il descarc. Good Job.
Nytro Posted August 22, 2008 Author Report Posted August 22, 2008 Mersi Isildur . Cu placere Kestor . Astept sugestii pentru urmatoarea versiune .
ciryxtr Posted August 22, 2008 Report Posted August 22, 2008 Mersi Isildur . Cu placere Kestor . Astept sugestii pentru urmatoarea versiune .ar fi o idee sa iti arate persoanele cu care porti conversatie si ip`ul lor ..in rest super programul felicitari
iLLuSioN Posted August 22, 2008 Report Posted August 22, 2008 Dak ai putea sa vezi ip`urile oamenilor cu care vorbesti pe mess cum zice ciryxtr.. ar fi super mijto ! si... bravo Nytro
Nytro Posted August 22, 2008 Author Report Posted August 22, 2008 Mersi , asta ar fi prima optiune in plus pentru versiunea urmatoare . Altceva ?
ady1266 Posted August 22, 2008 Report Posted August 22, 2008 Send a instant message cu smiluri la anumite intervale de timp
bylosul93 Posted August 22, 2008 Report Posted August 22, 2008 very useful...thanks a lot ...sper ca urmatoarea versiune sa fie si mai buna:d
bubu28 Posted August 22, 2008 Report Posted August 22, 2008 Frumos...bravo nytro imi plac programele tale si sunt folositoare
Nytro Posted August 22, 2008 Author Report Posted August 22, 2008 Va fi mai buna bylosul93 .D3ath_Ang3l mersi , ai vreo sugestie pentru un alt program ?
ady1266 Posted August 22, 2008 Report Posted August 22, 2008 necompatibil cu versiunea 9ar fi fain sa poti verifica daca cineva e pe invizibil sau nu.
begood Posted August 22, 2008 Report Posted August 22, 2008 sugestii:1. sa poti face o lista personalizata de raspunsuri automate(pe user/grup de useri)2. poate exagerez putin dar ar fi o idee super daca ai putea pune un fel de rss feed, prin care sa poti "lua" de la alt user, note pesonale, poate stirile preferate ale userului, vreme etc ...poate o poezie .3. ar fi o idee daca ai putea sa "citesti" o lista de useri pe care vrei sa-i verifici daca sunt online ori ba, sau chiar mai bine : sa selectezi in yahoo si apoi sa dai click dreapta si sa intrii in meniul yahoo managerului. (nu stiu daca e posibil, dar ceva asemanator este si la yahoo friend ... )4. minimize to tray. neaparat.5. o bara laterala in care sa fie pluginul notes de la google desktop, in care sa poti sa-ti salvezi rapid notitele, fara sa trebuiasca sa tot apesi save.6. autorun @ startup.7. o optiune sa vezi ce au scris userii in timpul in care tu erai plecat. (nu sunt sigur ca nu e implementat dj )cand imi mai vin idei mai postez... frumos programel spor la lucru la noua versiune, abia astept
Guvern Posted August 22, 2008 Report Posted August 22, 2008 Bv Nytro Felicitarile mele.....Dar as asvea o sugestie:Sa faci sa nu ramana in bara de start... dar sa se duca acolo langa ceas sti u
ActionBoy Posted August 22, 2008 Report Posted August 22, 2008 mersi , bravo nytro , chiar aveam nevoie de asa ceva
Nytro Posted August 23, 2008 Author Report Posted August 23, 2008 Cu placere ActionBoy .Mersi Guvern , sigur va avea acea optiune .begood , mersi pentru sugestii : 1) Voi pune cateva raspunsuri predefinite , pe care le vei putea edita : sa stergi unele , sa pui altele ...2) Si notele , stirile ... unde apar ?3) Sa citeasca o lista de useri si sa ii verifice pe toti nu va fi o problema , dar nu inteleg ... Sa ii selectezi de la tine din messenger ? Pe cei offline banuiesc , deoarece daca sunt online nu mai e nevoie sa verifici . O sa incerc si asta .4) 100% va avea aceasta optiune .5) Nu stiu ce plugin e acela , nu l-am folosit niciodata , dar daca nu are legatura cu Yahoo Messenger nu va avea aceasta optiune .6) O sa pun sa selecteze utilizatorul daca sa ruleze la StartUp sau nu , sper sa nu fie detectat de nod32 ...7) Dublu click pe cine a intrat pe tine cand erai plecat si F3 .ady1266 : O sa incerc sa il fac compatibil . Insa unele optiuni trebuie sa mearga .
black_death_c4t Posted August 24, 2008 Report Posted August 24, 2008 Gj nytro dar mai ai de lucrat la design , ti-am zis si dincolo Se apropie apocalipsa , Kenpachi o sa fie EVIL peste 3 posturi.
demon_zone Posted August 24, 2008 Report Posted August 24, 2008 ma oftic ca arata doar melodia din winamp,dar din aimp:(e mai multe programe intr-unu,e fff tare si f gandit,gj
rekonbv Posted August 24, 2008 Report Posted August 24, 2008 very nice GL in continuare!]sugestie: fake idle 8)
Nytro Posted August 25, 2008 Author Report Posted August 25, 2008 rekonbv : Nu cred ca e prea greu , voi incerca , mersi .demon_zone : Ce aimp ? Mersi .black_death_c4t : Am o banuiala ca nu o sa mai fac eu grafica .