alexalwks Posted April 16, 2023 Author Report Posted April 16, 2023 nu.. Trebuia sa lucrez la Gozi prin 2011 si m-am cunoscut cu el atuncea. Intrebam poate a iesit. poate ia dat mai putin... Imi pare rau ca nu l-a extradat in ro pt judecata .
aelius Posted April 19, 2023 Report Posted April 19, 2023 On 4/16/2023 at 11:51 AM, alexalwks said: nu.. Trebuia sa lucrez la Gozi prin 2011 si m-am cunoscut cu el atuncea. Intrebam poate a iesit. poate ia dat mai putin... Imi pare rau ca nu l-a extradat in ro pt judecata . Ba fraților, nu mai vorbiți prostii aici ca e plin de polițiști slugarnici la parchetarii analfabeți din statul ticălos, militienesc, escroc si preacurvit romanesc. Te trezesti cu usa sparta si cu masina de spalat demontata pe motiv ca iezista' indicii temeinice si presupuneri rezonabile ca ar fi server 1 2
Zatarra Posted April 19, 2023 Report Posted April 19, 2023 7 hours ago, aelius said: Ba fraților, nu mai vorbiți prostii aici ca e plin de polițiști slugarnici la parchetarii analfabeți din statul ticălos, militienesc, escroc si preacurvit romanesc. Te trezesti cu usa sparta si cu masina de spalat demontata pe motiv ca iezista' indicii temeinice si presupuneri rezonabile ca ar fi server Think twice! 2
aelius Posted April 19, 2023 Report Posted April 19, 2023 Just now, Zatarra said: Think twice! Erau șosetele infestate bro :))))) 1
gigiRoman Posted April 19, 2023 Report Posted April 19, 2023 8 minutes ago, Zatarra said: Think twice! Din ce stiu masinile de spalat ruleaza in cel mai fericit caz java micro edition care ruleaza si pe chipurile de card. Insa ui-ul de windows... ar fi tare sa fie windows micro edition pus :))))
Zatarra Posted April 19, 2023 Report Posted April 19, 2023 16 minutes ago, gigiRoman said: Din ce stiu masinile de spalat ruleaza in cel mai fericit caz java micro edition care ruleaza si pe chipurile de card. Insa ui-ul de windows... ar fi tare sa fie windows micro edition pus :)))) E "deep" fake, dar e amuzant. 2
Gjack Posted December 23, 2023 Report Posted December 23, 2023 Bună ziua. Știam eu. Știam că, alegând Java ca principal limbaj de programare, voi putea într-o zi să fac lucruri incredibile cu el, și anume să intru în mașinile de spălat și în cuptoarele cu microunde ale altora prin Wi-Fi! Ziua dominației mele asupra lumii venise! Nu glumesc. Dacă vă uitați cu atenție, veți vedea că iubitul meu Java este peste tot. Apropo, am citit recent un articol foarte interesant despre avantajele acestui limbaj de programare <removed> Am învățat o mulțime de lucruri noi. 2
aelius Posted December 24, 2023 Report Posted December 24, 2023 13 hours ago, Gjack said: Bună ziua. Știam eu. Știam că, alegând Java ca principal limbaj de programare, voi putea într-o zi să fac lucruri incredibile cu el, și anume să intru în mașinile de spălat și în cuptoarele cu microunde ale altora prin Wi-Fi! Ziua dominației mele asupra lumii venise! Nu glumesc. Dacă vă uitați cu atenție, veți vedea că iubitul meu Java este peste tot. Apropo, am citit recent un articol foarte interesant despre avantajele acestui limbaj de programare <removed> Am învățat o mulțime de lucruri noi. Sa ma pis pe văgăuna parazita denumita ucraina si pe site-ul tau rusofob de muist mic si propagandist rupt in cur. Muie Javatar