crs12decoder Posted August 26, 2008 Report Posted August 26, 2008 sal.. am facut un script php pt phishing.. e umpik mai avansat.. diferit de cel standard care exista pe forum deja... accesul la informatiile introduse se face prin fisieru victime.php.. parola criptata in md5 e mydoom... ii puteti face o dubla criptare daca vreti ca sa fiti siguri ca nu apare in vreo baza de datearhiva aici:http://rapidshare.com/files/140172422/script.rar.htmlaa.. si traiasca linux lesbian... (mereu mi-am dorit sa spun asta... habar n-am dc) Quote
crs12decoder Posted August 27, 2008 Author Report Posted August 27, 2008 cacat.. scoateti pls faza cu online-offline user pls...(sry de double post dar dupa parerea mea e absolut necesar) aaaa ... btw sunt beat kr3lin... nemesis... gigi becali... pls.. scoateti kktu de script... fac alergie.. imi place roz .. afkedit: gri cocoshnautzer albasru... stiti care e diferenta dintre o blonda si o caramida )???? cea mai tare... ) aa bunica.... ooo daedit02: loooooooool... cik bautor de vin.. sa moara ma-sa.. ba ma pish oe scriptu vostru jur ca baui vin si bere ce plm... sincer sa fiu prefer heineken... dar de data asta baui tuborg Quote
Corleonex29 Posted August 28, 2008 Report Posted August 28, 2008 trebuia sa ne zici noua k tia dat mamik voie sa bei bere? Quote