ICEBREAKER101010 Posted February 11 Report Posted February 11 Are cineva idee cum se pot bloca reclamele YouTube cu ajutorul unui raspberry pi ? Ca idee am incercat pi-hole și Adguard home dar se pare că nu blochează așa cum ar trebui . Quote
liviucsz Posted February 12 Report Posted February 12 (edited) Pai nu blocheaza, videourile si ads-urile sunt servite de acelasi CDN, singura diferenta fiind in parametrii URL-ului. Doar extensiile de browser ar putea sa ia parametrii aia si sa ii filtreze. Daca te pasioneaza sa faci un pfSense cu resurse si sa iti bati capul cu decriptari, https://ericdraken.com/pfsense-decrypt-ad-traffic/. Poate te ajuta. Desi nu cred ca reusesti. Edited February 14 by liviucsz 2 Quote
dimss Posted February 13 Report Posted February 13 Daca vrei sa blochezi in browser foloseste uBlock, daca vrei sa blochezi in Android foloseste ReVanced. Quote
UnixDevel Posted February 13 Report Posted February 13 10 hours ago, dimss said: Daca vrei sa blochezi in browser foloseste uBlock, daca vrei sa blochezi in Android foloseste ReVanced. eu folosec adway Quote
ICEBREAKER101010 Posted February 16 Author Report Posted February 16 On 2/13/2024 at 12:10 PM, dimss said: Daca vrei sa blochezi in browser foloseste uBlock, daca vrei sa blochezi in Android foloseste ReVanced. E ceva mai complicat de atât : tizen os pe un Smart monitor . Am găsit ceva dar mi se pare puțin complicata metoda : tizen tube . Mă gândeam că poate e ceva ce se poate face ușor pe un raspberry pi. 1 Quote
gigiRoman Posted February 16 Report Posted February 16 Cred ca tizen tube tot in browser functioneaza: https://github.com/reisxd/TizenTube/blob/main/mods/ui.js Pe cand partea de blocare cu requesturi (pihole) e mai complicata, deoarece blacklisteaza anumite subdomenii google, care se tot schimba. 1 Quote
dimss Posted April 16 Report Posted April 16 On 2/16/2024 at 2:42 PM, ICEBREAKER101010 said: E ceva mai complicat de atât : tizen os pe un Smart monitor . Am găsit ceva dar mi se pare puțin complicata metoda : tizen tube . Mă gândeam că poate e ceva ce se poate face ușor pe un raspberry pi. Se poate face cu Raspberry Pi daca il poti conecta la monitor. Adica pui pe el LibreElec cu pluginul de youtube.. si ai acces la YT fara reclame Quote