Jump to content
Noriega

[Video] RST pe streamul lui Zoso :))))))

Recommended Posts

Inregistrarea streamului este mai jos. O sa explic ce s-a intamplat.

Il citesc pe Vali Petcu (zoso.ro) de foarte multi ani de zile si atata timp cat am activat pe RST am avut o relatie (virtuala), buna cu el. Nu s-a schimbat acest lucru nici in ziua de azi, chiar daca nu am mai vorbit cu el de prin 2012. Si pe Cetin Ametcea (arhiblog.ro), il citesc la fel de des. Nu am nici o problema cu vreunul dintre ei si nici nu voi avea vreodata. Spun asta ca sa fie clar pentru toata lumea.


Dupa ce am reaparut pe forumul RST in urma cu cateva zile am zis ca de dragul vremurilor trecute sa fac o ghidusie. Sa ii fac pe Vali si pe Cetin sa vorbeasca despre RST si in acelasi timp sa vad cati oameni pot aduce pe forum intr-o perioada scurta de timp. Targetul principal era Vali, pentru ca stiam ca sunt multi care nu il suporta si de-abia asteapta sa il atace public. Planul de bataie:

 

  1. da-le haterilor informatia de care au nevoie ca sa il atace pe Vali Petcu
  2. RST Forums trebuie sa fie in centrul scandalului
  3. Vali si cu Cetin trebuie sa raspunda la acuzatiile ca bazele lor de date au ajuns pe mainile hackerilor (Cetin a preferat sa il doara la banana dupa ce si-a dat seama ca e trolling)
  4. planteaza samanta indoielii in mintea celor care ar putea fi afectati de atac (comentatorii care isi folosesc mailurile personale pentru a comenta pe blogurile lor)
  5. Vali trebuie sa vorbeasca pe stream despre patanie pentru a clarifica situatia
  6. poate se gasea si un ziarist imbecil care sa scrie despre asta fara sa verifice 

 

Am scris rapid postarea cu "leakul" si am adaugat manual cu font rosu si centrat doua texte:

- "trebuie sa fii utilizator inregistrat pentru a vedea linkul"

- "trebuie sa scrii 'Thank you' in comentarii pentru a vedea linkul"

Asa ii fortam pe curiosi sa se inregistreze si sa lase si un mesaj pe forum. Atat pentru a ii trolla si mai mult, dar si pentru a creste topicul in Google, prin faptul ca exista activitate la el.

 

Vali si cu Cetin si-au facut amandoi cont pe RST si au incercat sa descarce arhiva (care nu a existat niciodata). Daca nu ma insala instinctul probabil ca si Vladuz a fost printre primii care a incercat sa descarce arhiva, dar, repet, ma bazez doar pe instinct cand spun asta, pentru ca am vazut un nickname foarte asemanator in comentariile de la acea postare.


Moving forward, au aparut imediat idiotii utili care au imprastiat vestea pe Reddit, exact cum ma asteptam, pentru ca se stia ca nu il halesc redditorii. De acolo discutiile s-au mutat la Vali in comentarii, samanta indoielii a aparut in mintea comentatorilor lui Vali si au inceput sa il acuze pe nedrept ca nu si-a dat interesul sa ii avertizeze ca a fost spart blogul, iar din momentul acela Vali a "clacat" oarecum de nervi si a inceput distractia.

 

Sar peste niste pasi intermediari care au aprins si mai tare discutiile din comentariile de la el de pe blog, i-am mai dat o mica panica, cred eu, cand am postat un comentariu cu mailul lui si cu numele lui, apoi am asteptat streamul urmator sa vad daca vorbeste despre intamplare. Streamul il aveti mai jos.

 

Acum pentru Vali, pentru ca stiu ca va citi asta, o sa il lamuresc de unde aveam mailul cu care comenta pe blogul lui. Si cum o imagine face cat 1000 de cuvinte, iata aici sursa:

https://ibb.co/HHbPgFK


Mailul a aparut intr-un stream de-al lui vechi si am facut screenshot la momentul respectiv, just in case, ca poate va fi candva util. Aia e, defect profesional :)

A fost fun, nu a implicat hacking ci doar metode simple, dar bine targetate, menite sa inflameze spiritele. Eu m-am distrat, Vali s-a enervat, dar sunt sigur ca apreciaza un trolling bun, chiar daca cel trollat nu a fost el in mod direct, ci haterii si comentatorii lui. In mare parte planul meu a fost indeplinit cu succes, cu toate ca regret ca nu am prins nici un ziarist babalau care sa scrie despre asta. Dar pe viitor poate rezolv si cu treaba asta daca o sa mai am timp si chef.

Acestea fiind spuse va las sa urmariti bucata de stream in care Vali vorbeste despre RST si... multumesc Vali :)

 

 

Edited by Noriega
  • Haha 3
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

5 hours ago, gerkorigno said:

Bun, repetă asta și fă niște bani. Altfel vei muri sărac și nu vor avea ai tăi bani să te înmormânteze. Vor trebui să-și facă credit la vreun IFN ca săaibă bani pentru parastat...

Am lasat vorba in familie ca vreau sa fiu mancat atunci cand voi muri. Tie iti va reveni pula mea. Pofta buna.

  • Haha 4
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

42 minutes ago, gycone said:

Am ras, sigur ei sunt, n-au avut inspiratie de alte nume.

Oricum dezamagitor, forum de trolleri...nu hacări :))

Vrei o batistuta ca sa iti stergi de pe chip lacrimile de dezamagire?

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, gycone said:

Am ras, sigur ei sunt, n-au avut inspiratie de alte nume.

Oricum dezamagitor, forum de trolleri...nu hacări :))

 

Cine să spargă mă ? Pensionarul de nemesis sau Nytro care trebuie să-și dea cu subsemnatul la colegi cand intra pe vreun server. Au gonit băieți deștepți care incercau să facă bani și au rămas o gașcă de pensionari corporatriști.

 

V-ați făcut de căcat. Noul RST trolează site-urile din România că cică le-au spart. Niciun singur utilizator nou adus cu forta pe forum a postat ceva. Eu am cont nou, dar sunt vechi pe aici.

Edited by gerkorigno
  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...