Jump to content
Noriega

Ma intreb cum ar putea sa creada cineva ca rusii sunt in spatele propagandei cu manelisti romani

Recommended Posts

https://www.youtube.com/watch?v=QusZQ0-Si50

Deci tocmai rusii care stiu tot ce se misca in Romania si au o gramada de propagandisti pe statul de plata au trimis acelasi clip si acelasi scenariu la niste persoane apolitice, cu public 99% roman si pe deasupra majoritar prost ca noaptea. Toti "influencerii" contactati aflandu-se in aceeasi brigada de prieteni.

Clipul greu de inteles pentru romani, pentru ca e jumatate in romana stricata, jumatate in rusa. Clar nu este un clip potrivit pentru propaganda si clar nu are calitatea unei propagande rusesti.

Apare pe live Jadoratu care da pe goarna ca l-a contactat cineva sa faca propaganda pe bani multi rusofilului candidat la prezidentiale in Republica Moldova, in timp ce "fratele" lui manelist, Culita, si ceilalti tovarasi ai lor dau drumul la treaba pe net. De parca astia nu s-ar fi vorbit intre ei si s-ar fi bagat unii pe altii in cacat.

Apoi, dupa ce se creeaza valva in jurul subiectului, vin toti cei implicati cu acelasi scenariu de scuze, la fel cum au folosit acelasi scenariu si cand au facut clipul propagandistic. Probabil au primit ambele scenarii in acelasi timp.

Toate astea se intamplau in timp ce in Republica Moldova se vorbeste numai de implicarea Rusiei in campania electorala si apar tot felul de reportaje despre cum sunt fraudate alegerile.

Daca asta nu e mana unei institutii romanesti de tipul SRI eu imi bag pula in ma-sa lui Laviniu. Pe manelistii nostri nu o sa ii traga nimeni la raspundere, dar probabil vor fi chemati de fata cu presa la un mic interviu cu organele statului. Culita mai ales avea probleme penale de cand cu accidentul si cred ca o sa iasa cel mai bine din treaba asta. Au mai dat rusii dovada de prostie, dar nu sunt atat de prosti, mai ales cand e vorba de propaganda.

Edited by Noriega

E propaganda de cacat in favoarea șoarecului sorosist, muia sandu. Alea nici nu au mai fost alegeri, mi se pare un fel de nominalizare. Prin afara tarii, foarte multi nici nu au putut vota. La Düsseldorf din ce am citit pe net, s-au dat cate 200 de euro/vot pentru muia sandu.

Nu stiu cum se vede pe acolo, dar UE a devenit o groapa de cacat comunista. Mi se pare ca singurul cu capul pe umeri si cu cojones a ramas doar Victor Orban. 

Edited by aelius

7 hours ago, aelius said:

E propaganda de cacat in favoarea șoarecului sorosist, muia sandu.

Ori asta, ori isi pregateste un partid terenul pentru retorica din turul doi al alegerilor de anul asta: "iesiti masiv la vot ca incearca rusii sa fraudeze alegerile ca sa iasa X presedinte". Daca e varianta a doua probabil e mana jegurilor PSD in asteptarea confruntarii finale cu jegul de Simion.

8 hours ago, aelius said:

E propaganda de cacat in favoarea șoarecului sorosist, muia sandu. Alea nici nu au mai fost alegeri, mi se pare un fel de nominalizare. Prin afara tarii, foarte multi nici nu au putut vota. La Düsseldorf din ce am citit pe net, s-au dat cate 200 de euro/vot pentru muia sandu.

Nu prea inteleg asta, adica de ce ar vota moldoveni care au plecat din Republica Moldova in tari din Uniunea Europeana cu cineva pro-rus? Daca sunt pro-rusi de ce au plecat nu au plecat in Rusia? Daca le place in UE, mi se pare evident sa voteze cu Maia. 

8 minutes ago, Nytro said:

Nu prea inteleg asta, adica de ce ar vota moldoveni care au plecat din Republica Moldova in tari din Uniunea Europeana cu cineva pro-rus? Daca sunt pro-rusi de ce au plecat nu au plecat in Rusia? Daca le place in UE, mi se pare evident sa voteze cu Maia. 

Poate fi o metoda sa ii faca pe cei din diaspora sa mearga la vot ca sa nu le fure rusii tara. Si totusi, ce moldoveni din Republica Moldova il urmaresc pe Culita Sterp? :))

1 hour ago, Nytro said:

Sau si-au dat seama ca UE este ultima flegma. Au ingropat urss si au facut o copie, mult mai comunista si mai infecta.

Migratie, cutiteala, jaf armat pe strazi, talharii la ordinea zilei, radare prin boscheti, strazile au inceput sa se asemene cu cele din romania anilor 90, gaozari legebeteu, 47% taxe, bani pentru ucraina in parastasul lor de borâti si sobolani - Uite o imagine a Germaniei si inca nu e imaginea completa.

14.000 companii inchise doar anul asta, pe langa vw in insolventa.

slava coclender :))))))