Pastilatu' Posted August 6, 2006 Report Posted August 6, 2006 La servici la scoala , avem masini de cafea nu e ashea baieti ...pei ...e simplu ...in general ele sunt aduse de nemti ...mama lor de nemti ce leam facut cu VNC-ul in calculatoare deobicei sunt mai inapoiati mintali ca toti straini , si haideti sa incepem sa invatam cum sa pacalim aparatul ala de cafea...Bun pentru inceput trebuie sa tragi catre tine un pic de coltu masini , vezi in poza care am uploadato sageata din colt rosie , dupa care apasa 4 ...si ai intrat in meniu da drumu la colt , 1 este sus , 2 este jos ...in rest va descurcati ... nu ? PWD by SpiridusuCaddy
Pastilatu' Posted August 6, 2006 Author Report Posted August 6, 2006 ce zici acuma ....ai si pentru cafea
djradu Posted August 6, 2006 Report Posted August 6, 2006 tari posturi cola , cafea poate intr'o zi o sa ma invetzi cum sa hackuiesc aragazu lu vecina ca suntem in aceiasi retzea !!! DISTRIGAZ ))
Screech Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 SpiridusuCaddy, vrei sa ma inbolnavesti, pai cat cola si cafea vrei sa beau? . Nu ai ceva si ptr. jocurile de noroc? Da fara faza aia de la Poker cu telefonul, ma refer a celalate jocuri.
Fatal1ty Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 ai facut un post .. ai scapat de ban dupa parerea mea nu ar trebui sa faceti posturi aiurea ca sa scapati de ban mai bine va prezentati la " Bine ai venit | Prezinta-te " si gata
eddie47 Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 <div class='quotetop'>QUOTE("Dani88")</div>de care colt ma ?Stanga sus :@
eddie47 Posted August 8, 2006 Report Posted August 8, 2006 Este poza in primu' post de pe topic a lu' Spiry...E doar o sageata care arata de ce colt sa tragi [stanga sus] That's all PS: Am incercat la 4 masinarii diferite de cafea si n-o mers...Damn it !
P1tbull Posted August 9, 2006 Report Posted August 9, 2006 Eddie47 tu ai incercat la masinariile de cafea din GALATI....tu nu stii cat de zgarciti is astia??nu poti sa le furi nimic:)) is haceri mari
koltzu Posted August 9, 2006 Report Posted August 9, 2006 <div class='quotetop'>QUOTE("Dani88")</div>de care colt ma ?ce-i cu mine????
eddie47 Posted August 9, 2006 Report Posted August 9, 2006 <div class='quotetop'>QUOTE("koltzu")</div><div class='quotetop'>QUOTE("Dani88")de care colt ma ?ce-i cu mine???? [/quote:78ef5e03da]:@ :@ :@<div class='quotetop'>QUOTE("Pytbullu")</div>Eddie47 tu ai incercat la masinariile de cafea din GALATI....tu nu stii cat de zgarciti is astia??nu poti sa le furi nimic:)) is haceri mariAdevarat !
scimitar Posted May 8, 2008 Report Posted May 8, 2008 asa si marog ce are coltu ala? daca ne pui si un tutorial video in ca sa nu aiba loc nici o banuiala te cred
light1 Posted May 16, 2008 Report Posted May 16, 2008 Cata ingeniozitate Bravo! Credeam ca numai parolele pot fi sparte dar ... ce nu face omul cand ii este somn
ArgentinBoy Posted May 22, 2008 Report Posted May 22, 2008 si chestia asta merge numai la aparatele ca cel din iamgine sau la orice aparat de cafea ?si cam la ce unghi trebuie tras asta ca sa mearga?O problema e ca de obicei aparatele astea sunt in locuri publice sau in fata unor magazine ca sa nu poata cineva sa le fure sau nu stiu...si e greu sa faci asta neobservat
teko01 Posted August 4, 2009 Report Posted August 4, 2009 nu toate sunt la fel (ma refer la aparatele astea de cafea)