Jump to content
Pastilatu'

Tutorial Hack Masina De Cafea

Recommended Posts

Posted

La servici la scoala , avem masini de cafea nu e ashea baieti ...pei ...e simplu ...in general ele sunt aduse de nemti ...mama lor de nemti ce leam facut cu VNC-ul in calculatoare :D deobicei sunt mai inapoiati mintali ca toti straini , si haideti sa incepem sa invatam cum sa pacalim aparatul ala de cafea...

Bun pentru inceput trebuie sa tragi catre tine un pic de coltu masini , vezi in poza care am uploadato sageata din colt rosie , dupa care apasa 4 ...si ai intrat in meniu :D da drumu la colt , 1 este sus , 2 este jos ...in rest va descurcati ... :D nu ? :D

fb71003pj.jpg

PWD by SpiridusuCaddy

Posted

SpiridusuCaddy, vrei sa ma inbolnavesti, pai cat cola si cafea vrei sa beau? :D . Nu ai ceva si ptr. jocurile de noroc? Da fara faza aia de la Poker cu telefonul, ma refer a celalate jocuri.

Posted

ai facut un post .. ai scapat de ban

dupa parerea mea nu ar trebui sa faceti posturi aiurea ca sa scapati de ban mai bine va prezentati la " Bine ai venit | Prezinta-te " si gata :P

Posted

Este poza in primu' post de pe topic a lu' Spiry...E doar o sageata care arata de ce colt sa tragi [stanga sus] That's all

PS: Am incercat la 4 masinarii diferite de cafea si n-o mers...Damn it !

Posted

<div class='quotetop'>QUOTE("koltzu")</div>

<div class='quotetop'>QUOTE("Dani88")
de care colt ma ?

ce-i cu mine???? :D[/quote:78ef5e03da]

:@ :@ :@

<div class='quotetop'>QUOTE("Pytbullu")</div>

Eddie47 tu ai incercat la masinariile de cafea din GALATI....tu nu stii cat de zgarciti is astia??nu poti sa le furi nimic:)) is haceri mari

Adevarat ! 8-|

Posted

si chestia asta merge numai la aparatele ca cel din iamgine sau la orice aparat de cafea ?

si cam la ce unghi trebuie tras asta ca sa mearga?

O problema e ca de obicei aparatele astea sunt in locuri publice sau in fata unor magazine ca sa nu poata cineva sa le fure sau nu stiu...si e greu sa faci asta neobservat

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...