Vlachs Posted November 25, 2008 Report Posted November 25, 2008 deci cum sa nu continuam , ar trebui totusi sa iti ceri scuze de la colgate , o fi el cum o fi da aici nu a gresit cu nimic , mai bine faceai misto de stunter Visual Basic!
Nytro Posted November 25, 2008 Report Posted November 25, 2008 De el mi-am adus aminte . Oricum vad ca unii nu au stiut de gluma ... Nu trebuia sa pomenesc de nimeni , nimeni nu e atat de ratat ( cred ) . Scuze HellGate .
xZu Posted November 25, 2008 Report Posted November 25, 2008 xZu : Vad ca tu prea sti de gluma . Te rog , nu imi mai aduce aminte de mt , sti prea bine ( cred ) ce si cum a fost . Nu cred ca am zis vreodata ca sunt programator , poate cand eram mai mic si mai prost . ballack : Intru cand nu am ce face .Continuam ? Acum sunt cam plictisit si nu prea am chef Eu ? ... ma distrez ,pentru mine e distractiv ,cum sa nu stiu mai de gluma ? pai eu ce am facut ?...bine pentru mine e distractic,iar pentru altii nu[partea2] "Scuze HellGate"nu cred ca mai accepta scuzele
Nytro Posted November 25, 2008 Report Posted November 25, 2008 Nu am nimic cu acel HellGate , pur si simplu e primul nick care mi-a trecut prin minte . Te distrezi ? Ce usor e pentru tine sa te distrezi ... Un topic pe care nu l-ai inteles ... Si gata Edit : HellGate[FBI-CENTER] nu mai sunt eu :)
HellGate-FBI-CENTER- Posted November 25, 2008 Report Posted November 25, 2008 Nytro ce ai cu mine ce tiam facut daca esti tare spargemi situ pana atunci muie si mersi tinkode ca miai spus de asta
Stunter Posted November 25, 2008 Report Posted November 25, 2008 Dar pana la urma de ce te-ai mai inregistrat pe forum?Ca sa ne faci noua reclama ca esti cine stie ce Hacker?
Nytro Posted November 25, 2008 Report Posted November 25, 2008 Imi retrag scuzele , esti un ratat . Am spus ca nu am nimic cu tine . Eu nu sparg site-uri , tu spargi
HellGate-FBI-CENTER- Posted November 25, 2008 Report Posted November 25, 2008 (edited) Imi retrag scuzele , esti un ratat . Am spus ca nu am nimic cu tine . Eu nu sparg site-uri , tu spargi Vezi cum ne demonstrezi singur ca esti ratat...ideea ta..n-am ce-ti face.Sper doar sa fie distractiv pentru unii Nytro nu mai fi tata asa,gandeste de 2 ori cand faci ceva si...(pentru un happy end) : respect : )/xZuedit: mai intra si tu pe chat..eu zic ca merita Edited November 25, 2008 by HellGate[FBI-CENTER]
Vlachs Posted November 25, 2008 Report Posted November 25, 2008 bai o dati in labareala si ma suparati , aveti grija , am vreo 2 sticle de busuioaca goale si sar putea sa va vine in cap , glumeam , stunter te rog sa nu postezi aici , posteaza unde vrei numai aici nu , te rog eu mult
xZu Posted November 25, 2008 Report Posted November 25, 2008 bai o dati in labareala si ma suparati , aveti grija , am vreo 2 sticle de busuioaca goale si sar putea sa va vine in cap , glumeam , stunter te rog sa nu postezi aici , posteaza unde vrei numai aici nu , te rog eu multPline nu ai ? ...vreau sa arat asa:
a13x4nd7u Posted November 25, 2008 Report Posted November 25, 2008 Site-ul nu e cine stie ce. Cam putin... Dar sa vb urat pe forum in loc sa trimita PM se pare ca stie...
Vlachs Posted November 25, 2008 Report Posted November 25, 2008 mai alexandru in caz ca nu ai observat nu prea avem pm
Nytro Posted November 25, 2008 Report Posted November 25, 2008 HellGate[FBI-CENTER] : Cu tine nu am nimic , mai degraba cu forumul de kkt unde tu esti "sefu" . Vezi ce urat e cand cineva iti copiaza nickul asa cum fac ratatii de acolo ? Nu iti place ... Poate ca sunt ratat , poate ca nu , dar in nici un caz nu am demonstrat acest lucru . Am vrut decat sa alung plictiseala de pe forum
black_death_c4t Posted November 25, 2008 Report Posted November 25, 2008 Site-ul nu e cine stie ce. Cam putin... Dar sa vb urat pe forum in loc sa trimita PM se pare ca stie...Site-ul original e asta http://fbi-center.as.ro/
HellGate-FBI-CENTER- Posted November 25, 2008 Report Posted November 25, 2008 Bai Nytro tu tot nu te-ai prins eu sunt xZu am creat useru asta la fel cum ai facut si tu inainte si din pacate nu s-a prins nimeni (am si scris /xZu) .. eh i se intampla oricui,oricum te-ai enervat degeaba,noroc de pe useru asta .. sper doar sa nu te superi
Nytro Posted November 25, 2008 Report Posted November 25, 2008 Nu m-am enervat , sunt foarte calm intotdeauna . Daca mma enervam nu mai scriam mesajul asta pentru ca nu mai aveam tastatura . Si in nici un caz nu m-am suparat . Nu prea ma intereseaza parerea ta
Guest ballack Posted November 25, 2008 Report Posted November 25, 2008 bai pinky u esti nebun nu e nebun ci pupincurist .
Vlachs Posted November 25, 2008 Report Posted November 25, 2008 (edited) asta e cu numarul 43 , da chiar a fost tare ambele faze , si a ta si a lu xzu Edited November 25, 2008 by Vlachs nu stiu sa numar :))
paxnWo Posted November 25, 2008 Report Posted November 25, 2008 bha ce dracu faceti atat offtopic ? post hunterii dracu
Nytro Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 TinKode : Si eu aveam o banuiala ca o sa ii zici . Mi se pare normal , este "sefu" . Dar cum am spus , cu el nu am nimic , ci cu boschetii care copiaza nume .
Guest Praetorian Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 Nu este nici un "Sef" [ Nu cred ca s-a nascut ala care sa imi fie mie sef ]Ma inteleg bine cu el, atat , si il mai ajut pe la thema etc.
Nytro Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 Oricum daca e baiat destept nu o sa se supere