xZu Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 TinKode : Si eu aveam o banuiala ca o sa ii zici . Mi se pare normal , este "sefu" . Dar cum am spus , cu el nu am nimic , ci cu boschetii care copiaza nume . omfg bai esti penibil =) .. nu mai comentez nimic.. ai demonstrat absolut tot ce era de demonstratTinKode doar tu esti admin pe site-ul lui...,oricum am luat numele tau aleatoriu
Guest Praetorian Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 Ce coincidenta, chiat m-am mirat.In plus nu cred ca e asa de prost sa dea niste replici din alea
xZu Posted November 26, 2008 Report Posted November 26, 2008 Nu este nici un "Sef" [ Nu cred ca s-a nascut ala care sa imi fie mie sef ]Ma inteleg bine cu el, atat , si il mai ajut pe la thema etc.De el mi-am adus aminte . Oricum vad ca unii nu au stiut de gluma ... Nu trebuia sa pomenesc de nimeni , nimeni nu e atat de ratat ( cred ) . Scuze HellGate . Mai zice si Nytro ceva logic..asa din saptamana in saptamana
Nytro Posted November 27, 2008 Report Posted November 27, 2008 xZu : M-am convins ... Ce am demonstrat ? Si tu ce ai demonstrat ?
NeK Posted January 1, 2009 Report Posted January 1, 2009 lol copqil mic sugema tu si hacerul lol spargem calculatoru cu ciocanu
xZu Posted January 1, 2009 Report Posted January 1, 2009 lol copqil mic sugema tu si hacerul lol spargem calculatoru cu ciocanuAlt ratat =),nu mai pot sa-i numar pe degete
Vlachs Posted January 1, 2009 Report Posted January 1, 2009 cred ca au auzit de colaci calzi aici pe forum
RedJoker Posted March 5, 2009 Report Posted March 5, 2009 ))))))))) ce om cretin ))))))) [i`m back from hell]
Nytro Posted March 5, 2009 Report Posted March 5, 2009 Eu am facut acel post, in gluma, din lipsa de ocupatie, insa unii nu au inteles ca eu glumesc. Closed.