Nytro Posted yesterday at 07:37 AM Report Posted yesterday at 07:37 AM Salut, RST era hostat pe un server cumparat acum 10 ani. Pentru a optimiza performantele (ruland pe un server vechi) dar si costurile (aceleasi ca acum 10 ani) am decis sa schimb serverul. Toate datele au fost mutate dar e posibil sa apara probleme. Daca ceva nu e in regula, va rog sa scrieti aici. 1 Quote
Zatarra Posted 22 hours ago Report Posted 22 hours ago Mailul il fac mai pe seara, pana atunci indurati! 1 1 Quote
netanyahu Posted 22 hours ago Report Posted 22 hours ago Vesti bune, nu implementam si un 2FA o data cu acest update aniversar? Quote
Scorpionadi Posted 20 hours ago Report Posted 20 hours ago 2 hours ago, netanyahu said: Vesti bune, nu implementam si un 2FA o data cu acest update aniversar? Exista deja, poti folosi google authenticator Quote
Zatarra Posted 10 hours ago Report Posted 10 hours ago Merge si mailu, daca intampinati mizerii let me know Quote
j1ll2013 Posted 5 hours ago Report Posted 5 hours ago imi pare rau dar nimeni nu are timp de rst ca pe vremuri. e bine ca e rst, dar unde is info-urile bune ?. bine ati facut ca e server nou, dar e prea mult offtopic. bravo domnilor administratori, rst nu trebuie sa dispara ca alte forumuri. Quote