Nicolas981 Posted Thursday at 06:57 PM Report Posted Thursday at 06:57 PM Salutare , nu mă pricep in ale software-ului si din aceasta cauză apelez la ajutorul celor pricepuți. Sunt interesat de o aplicație/ program pe care sa o/să-l instalez in telefonul și laptopul soției pentru a afla tot ce accesează ea ( site-uri, aplicatii și parole ) fara că ea să-și de-a seama, .v-as fi foarte recunoscător dacă m-ați ajuta . Mulțumesc anticipat la toată lumea Quote
Active Members MrGrj Posted yesterday at 06:07 AM Active Members Report Posted yesterday at 06:07 AM (edited) Edited yesterday at 07:41 AM by MrGrj Quote
Massaro Posted yesterday at 11:20 AM Report Posted yesterday at 11:20 AM Indiferent ca instalezi aplicatia, afli ceva / nu afli, tu mereu o sa ai dubii si o sa te macine gandul ala si asta o sa va afecteze relatia. Nici n-ai specificat ce telefon e, pe iOS sau Android. Quote
UnixDevel Posted 8 hours ago Report Posted 8 hours ago Stii ca e ilegal boss , si poti ajunge la belele Quote
Noriega Posted 2 hours ago Report Posted 2 hours ago Siteurile accesate probabil le are salvate in history, parolele probabil sunt salvate in browser si in telefon, iar dosarul care te asteapta daca esti prins ca iti spionezi sotia il gasesti la Departamentul Judiciar. Daca ti-a oferit acces la dispozitivele ei nu ar fi o mare problema, dar daca sotia nu ti-a dat acces si tu reusesti sa le accesezi pentru a extrage informatii legea nu va tine cont de relatia dintre voi in caz ca sunteti in scandaluri/divort si ea te reclama la politie. E mult mai usor sa scapi neatins de bratul legii cand iti bati nevasta decat daca ii accesezi conversatiile private, mai ales daca sunteti sau urmeaza sa fiti in proces de divort. Quote