aubri15 Posted yesterday at 12:14 PM Report Posted yesterday at 12:14 PM (edited) Când va introduce RST Age Verification? Trebuie protejați copiii minori care accesează nestingherit RST!! Colcăie prădători pedofili pe internet, inclusiv forumuri precum RST!!! Conform legislației europene, membrii rețelei sociale rstforums dot com trebuie să își încarce buletinele și fețele lor. Scursula are solutia!! Integrați Persona și încărcați-vă fețele și buletinele ca să protejăm copiii de pe forumul RST. Majoritatea membrilor RST totuși nu trebuie să își încarce buletinul, că știe statul român cine sunt! Acestor membri nu li se va cere buletinul ca ei să creadă că accesează forumul anonim. Edited yesterday at 12:41 PM by aubri15 Quote
aelius Posted yesterday at 07:34 PM Report Posted yesterday at 07:34 PM 7 hours ago, aubri15 said: Când va introduce RST Age Verification? Trebuie protejați copiii minori care accesează nestingherit RST!! Colcăie prădători pedofili pe internet, inclusiv forumuri precum RST!!! Conform legislației europene, membrii rețelei sociale rstforums dot com trebuie să își încarce buletinele și fețele lor. Scursula are solutia!! Integrați Persona și încărcați-vă fețele și buletinele ca să protejăm copiii de pe forumul RST. Majoritatea membrilor RST totuși nu trebuie să își încarce buletinul, că știe statul român cine sunt! Acestor membri nu li se va cere buletinul ca ei să creadă că accesează forumul anonim. Stai linistit ca sunt si de prin politie si sri pe aici 🤣🤣 Dar nu de ei sunt interesat. Care sunt bre pedo? Sa-i dam afara pe astia carora nu le place 3,14zda dulce de milf? :)))) De scursula nu am ce zice .... cred ca e ceva unic in istorie ca intreaga europa sa fie condusa de un ginecolog. 1 Quote
aubri15 Posted 23 hours ago Author Report Posted 23 hours ago (edited) 1 hour ago, aelius said: Dar nu de ei sunt interesat. Care sunt bre pedo? Sa-i dam afara pe astia carora nu le place 3,14zda dulce de milf? :)))) De scursula nu am ce zice .... cred ca e ceva unic in istorie ca intreaga europa sa fie condusa de un ginecolog. Așa a zis Scursula, colcăie pedo pe forumuri si retele sociale. Milioane de pedo pe internet și trebuie să protejăm copiii de pe RST, să le băgăm age verification acum!!! Trebuie să îi trimitem lui Nytro videoclipuri cu fețele noastre și poze cu buletinele noastre. Le ține el secret într-un dosar pe Windows 11 cu ultimul update, care are Copilot, ultimul model! Revenind la topic, de-abia aștept să apară un leak masiv de identități virtuale pe dark web unde să poți cumpăra cu 1 euro video + buletin. În Uniunea Europeană, în 2026, va trebui să furi o identitate digitală ca să pui un meme cu Scursula pe Facebuc. Trăiau mai bine pe vremea răposatului decât în dictatura bruxelleză. Edited 23 hours ago by aubri15 1 Quote
aelius Posted 3 hours ago Report Posted 3 hours ago 20 hours ago, aubri15 said: Trebuie să îi trimitem lui Nytro videoclipuri cu fețele noastre Vrei sa-i dea calculatorul crash? Du-te bre ca nu primeste ǎsta poze cu meclele noastre 🤣Legat de restul, tot timpul au aparut tot felul de labari politicieni care nu au nicio treaba, dar vor sa faca legi in domeniu. Vedem ce o mai fi. Dupa mine, sa faca. Cu cat o sa fie haos mai mult, cu atat o ca castig mai mult. Si cred ca la tine e la fel, chiar daca suntem pe baricade diferite S-auzim dǎ bine si bagati cafele fratilor. In rest, muie uniunea sovietica europeana. Quote
aubri15 Posted 16 minutes ago Author Report Posted 16 minutes ago (edited) 2 hours ago, aelius said: Vrei sa-i dea calculatorul crash? Du-te bre ca nu primeste ǎsta poze cu meclele noastre 🤣Legat de restul, tot timpul au aparut tot felul de labari politicieni care nu au nicio treaba, dar vor sa faca legi in domeniu. Vedem ce o mai fi. Dupa mine, sa faca. Cu cat o sa fie haos mai mult, cu atat o ca castig mai mult. Nu știu dacă știi, dar legea e deja aprobată; urmează Chat Control. 2 hours ago, aelius said: Cu cat o sa fie haos mai mult, cu atat o ca castig mai mult. Si cred ca la tine e la fel, chiar daca suntem pe baricade diferite S-auzim dǎ bine si bagati cafele fratilor. In rest, muie uniunea sovietica europeana. Aici iti dau dreptate maxima Bine boss. Reglementările acestea elimină doar freelancerii din Cambodgia, Nigeria. Ce se fac filipinezii ăia că nu mai țepuiesc niciun moș de 500 de euro pe Tinder ? Edited 12 minutes ago by aubri15 Quote