Jump to content
demon_zone

Google-Interesant...

Recommended Posts

Posted

Interesant. De chestia cu citirea datelor si documentelor personale nu am nici un dubiu ca e adevarat. Asta sunt de cand s-au inventat serviciile secrete ;)

Nu cred teoria cu dominarea lumii de catre cei de la Google. Ca acestia contribuie, intr-un fel, la control global e foarte posibil, dar ei nu sunt "bestia".

Oricum, discutiile pe teme din astea sunt internabile...

Posted

pff,daca ne apucam sa discutam nu mai terminam nici pana maine...dar totusi,la ce motor de cautare are google,eu as cam spune ca ar putea contribui la un control global(my opinion),dar nu zic ca google este bestia:)

apropo,cum mai raman cu chip-urile alea 666? sau cu turnurile gemene( http://www.youtube.com/watch?v=BN-0K7OhDzQ&feature=related ) sau 2012 and so on

-si asa incepem a povesti filmul zeitgeist si parca mai erau..

deci,e logic ca ceva o sa se intample,mai ales ca o iesit obama presedinte....abea astept(serios!),abea astept>:)

p.s.poate alieni ne testeaza si face misto de noi:|,sau Dumnezeu a facut vre-un pariu cu ala '^_^'(cornite) si iata-ne aici,in 2008,mai ales in Romania....

si pentru ca e mai mult de jumate off-topic,google rules!:|