xZu Posted December 10, 2008 Report Posted December 10, 2008 M-am cam saturat de prostiile astea ..nu,nu am vazut videoclipu...ci doar titlu "Is Google the Beast? 666" si mi-a trecut curiozitatea Quote
Kestor Posted December 10, 2008 Report Posted December 10, 2008 Interesant. De chestia cu citirea datelor si documentelor personale nu am nici un dubiu ca e adevarat. Asta sunt de cand s-au inventat serviciile secrete Nu cred teoria cu dominarea lumii de catre cei de la Google. Ca acestia contribuie, intr-un fel, la control global e foarte posibil, dar ei nu sunt "bestia".Oricum, discutiile pe teme din astea sunt internabile... Quote
N-W-A Posted December 10, 2008 Report Posted December 10, 2008 in spatelor tuturor fortelor mondiale economice,politice,culturale,IT,etc. sta o conspiratie secreta Quote
demon_zone Posted December 10, 2008 Author Report Posted December 10, 2008 pff,daca ne apucam sa discutam nu mai terminam nici pana maine...dar totusi,la ce motor de cautare are google,eu as cam spune ca ar putea contribui la un control global(my opinion),dar nu zic ca google este bestia:)apropo,cum mai raman cu chip-urile alea 666? sau cu turnurile gemene( http://www.youtube.com/watch?v=BN-0K7OhDzQ&feature=related ) sau 2012 and so on-si asa incepem a povesti filmul zeitgeist si parca mai erau..deci,e logic ca ceva o sa se intample,mai ales ca o iesit obama presedinte....abea astept(serios!),abea astept>p.s.poate alieni ne testeaza si face misto de noi:|,sau Dumnezeu a facut vre-un pariu cu ala ''(cornite) si iata-ne aici,in 2008,mai ales in Romania....si pentru ca e mai mult de jumate off-topic,google rules! Quote
kenny Posted December 10, 2008 Report Posted December 10, 2008 Incepem de la Google ajungem la turnurile gemene, religie si extraterestri in sfarsit...Daca incepe lumea sa vorbeasca in topicul asta, se va transforma in spam. Quote