CODEX Posted December 12, 2008 Report Share Posted December 12, 2008 Deci azi mi-am tot pus intrebarea..si nushIntrebarea e :De ce daca downloadez de pe DC sau torrent am o viteza de download de 1 - 2 mb/siar cand downloadez cu mozilla nu trece de 300 kb/s sau ceva de genu..oricum vine mult mia greuDe ce ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ben20 Posted December 12, 2008 Report Share Posted December 12, 2008 diferente dintre extern si intern ? probabil ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CODEX Posted December 12, 2008 Author Report Share Posted December 12, 2008 nu cred...de exemplu chiar daca iau din romania de pe un server ca dump sau alte servere file box sau altceva (cred )..care au servere in romania aceasi viteza o am si cu mozilla si ci IE ..si cred ca , toti aveti asa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALiNuTz19 Posted December 12, 2008 Report Share Posted December 12, 2008 diferente dintre extern si intern ? probabil ?asa este , majoritatea furnizorilor de internet ofera viteze foarte bune in special la download in retea sau in anumite retele in timp ce downloadul extern lasa de dorit:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetreTerror Posted December 12, 2008 Report Share Posted December 12, 2008 daca esti pe RDS de exemplu...ai acces la reateaua metropolitana...poate ca cei de la care downloadezi tu de pe DC sunt si ei pe RDS ...de aici viteza ta mare pe DC...la torrent is oamneni din toata lumea...daca downloadezi k 300 inseamna k ai banda de 3 mb/sec ...viteza pe care niciodata nu o sa o poti depasi...decat in cazul in care serverul de pe care downloadezi este si el pe RDS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
N!k3 Posted December 12, 2008 Report Share Posted December 12, 2008 Da si de pe microsoft de ce trag cu 1-2 mb/s de pe site?Iti place acuma, ms de complimentele aduse, eu sunt pe aici mai mult sa citesc decat sa postez, nu prea stiu sa fac cine stie ce si nu cred ca pot fi considerat nici micro hacker Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ben20 Posted December 12, 2008 Report Share Posted December 12, 2008 peering probabil ? isp tau sa aibe leg cu alte retele si tot asa (probabil ca aberez) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nosferatu Posted December 12, 2008 Report Share Posted December 12, 2008 (edited) Da si dp microsoft dc trag cu 1-2 mb/s dp sait?incearca sa scrii si tu romaneste, daca poti, te rogEDIT:acum am observat, esti prost rau( nu ma pot abtine) si pe deasupra si analfabetmai "mike" din cate stiu eu se scrie site nu "SAIT" sau poate sti tu mai bine "HACERE"sa ma corecteze cineva daca gresesc... anywaysi eu am aceiasi problema, si mi-am pus aceiasi intrebareeu m-am gandit la un raspuns...dar nu stiu daca e bun:))daca downloadezi de pe mozzila(sau alt motor de cautare) ai viteza mica deoarece atunci downloadeaza motoru de cautare si abilitatile lui de download sunt limitate(probabil)si cand downloadezi de pe DC(sau altceva) atunci ai viteza mare deoarece DC pt asta este facut: pt a putea downloada cu viteza mare, aceasta este principala lui functieiar la mozzila principala functie este acea de a cauta anumite site-uri, nu de a downloada cu viteza mare...cel putin asa cred eusper ca am iti inteles ce am vrut sa exprim Edited December 12, 2008 by nosferatu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hertz Posted December 12, 2008 Report Share Posted December 12, 2008 Viteza internetului e egala cu x mega biti nu bites ,adica nu 1000 kb(un MB) ci 100 kb(un Mb). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noidee Posted December 12, 2008 Report Share Posted December 12, 2008 Viteza internetului e egala cu x mega biti nu bites ,adica nu 1000 kb(un MB) ci 100 kb(un Mb).In primul rand exista posibilitatea ca lui sa ii afiseze doua unitati diferite dar1 byte/octet ( = 8 biti (1 megabyte/megaocteti (MB) = 8 megabiti (Mb)si 1 megabyte (MB) = 1024 bytes (Deoarece in lumea digitala exista doar putere a lui doi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkking Posted December 13, 2008 Report Share Posted December 13, 2008 pentru ca nu e conexiune client - server ca in cazul mozilla/ie ... DC si torrent folosesc conexiuni peer-2-peer (ad-hoc, unde fiecare client este la randul lui server...de fapt, nu exista notiunea de server ci de "peer"). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klaos Posted December 13, 2008 Report Share Posted December 13, 2008 De ce nu incercati: http://http://www.internetdownloadmanager.com/download.htmlveti avea o viteza stabila la descarcare iar in unele cazuri mareste viteza de descarcare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nosferatu Posted December 13, 2008 Report Share Posted December 13, 2008 Codex, mai in topicu anterior radeai de nicku unora si ii catalogai in bataie de joc drept "hacler" apoi cum pula mea sa vii cu o intrebare asa de prosteasca aici zicand de ce tragi de la EVOLVA CU 6 MB/S si de la FIBERLINK cu 200 Kb/s ... ?( un exemplu dat ) ce dracu ma baiete, aveam pretentii la tine ..in primul rand...din cate stiam eu nu se vorbeste cu PULA MEA pe forumin al 2-lea rand , eu unul nu cred ca ai nici macar jumatate din cunostintele lui CODEX ca sa zici ca ai "pretentii de la el"omul a intrebat ceva..si vii tu repede sa faci offtopicin fine , nu am de gand sa ma cert cu tine Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CODEX Posted December 13, 2008 Author Report Share Posted December 13, 2008 Mish stiu eu multe dar unele lucruri chiar simple imi mai scapa...acum am inteles cum merge treba..nosferate te inseli..cred ca mish stie mai multe ca mine , nu e el asa activ pe forum da stie multeam intles acum cu e cu downloadau m-am domcumentat si din alte parti PS : mish promit ca nu o sa te mai dezamagesc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nosferatu Posted December 13, 2008 Report Share Posted December 13, 2008 si au trait fericiti pan' la adanci batraneti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CODEX Posted December 13, 2008 Author Report Share Posted December 13, 2008 Mish;83754'] nici nu ma asteptam la un asemenea raspuns' date=' am crezut ca o sa vii cu flame cu zurgalai s.a.m.d dar uite, chiar ca esti un baiat educat si cu personalitate, oficial imi cer scuze ca am vorbit asa , bravo tie m8y.[/quote'] nu-i nimik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...