Vlachs Posted January 2, 2009 Report Posted January 2, 2009 (edited) am avut parteneriat cu distrusii si eram si super mod da miau sters linku si au pus un top66 sau ce plm au pus, cea mai varza echipa de securitate, coca admin si tot ce vreti acolo, abia astept sa ma hacereasca curveleMihay MeSsiAH: sal.::ianovici::.: salMihay MeSsiAH: tu esti admin pe rowarez?.::ianovici::.: daMihay MeSsiAH: nu vrei sa facem parteneriat?..schimb de linkuri.::ianovici::.: nu, in curand il sterg si de pe blackalliance.inbfo.::ianovici::.: infoMihay MeSsiAH: bn mah esti tare.::ianovici::.: bine frate .::ianovici::.: eu eram super mod pe c0deitMihay MeSsiAH: da..si nai intrat vreo luna + am pierdut baza de date si tu nu miai zis sa bag din nou forumu ala la parteneri.::ianovici::.: hai frate ...Mihay MeSsiAH: bine mah desteptule daca esti deasta.::ianovici::.: poi asa o sa fiu .::ianovici::.: ...desteptule.::ianovici::.: ce ai sa faci ai sa ma spargi ?.::ianovici::.: Mihay MeSsiAH: dute si freacate .::ianovici::.: vb frumos ca nu ma cunosti din gara.::ianovici::.: oricand ma pis pe tine si pe c0deitMihay MeSsiAH: pai vad ca nai prea multe in capu alaMihay MeSsiAH: de distrus.::ianovici::.: dupa cum tiam zis oricand ma pis pe tine si pe c0deit.::ianovici::.: ce vrei sa spargi rowarez?Mihay MeSsiAH: si yo ma pis pe mata.::ianovici::.: abia asteptMihay MeSsiAH: dute tare.::ianovici::.: hacer la mana a douaMihay MeSsiAH: .::ianovici::.: frate u nu valori 2 bani.::ianovici::.: de aia ai c0deit.::ianovici::.: toti te stiu de cocaMihay MeSsiAH: bai muie nai auzit sa te duci tare?.::ianovici::.: bai copile de 12 ani u vb cu mine cu nenea.::ianovici::.: ai auzit.::ianovici::.: ?Mihay MeSsiAH: duten pizda mati.::ianovici::.: ce ai sa imi faci ai sa ma spargi.::ianovici::.: ?.::ianovici::.: sugi pula cu toti mortii mati.::ianovici::.: si cu toate neamurile tale.::ianovici::.: te astept.::ianovici::.: cand vreiMihay MeSsiAH: marsh.::ianovici::.: iti dau si adrea.::ianovici::.: in mmMihay MeSsiAH: hai duten morti taiMihay MeSsiAH: si lasama.::ianovici::.: sugi pula.::ianovici::.: cu tot forumul tau.::ianovici::.: giabia astept sa ma s[art.::ianovici::.: sa imi sugi plMihay MeSsiAH: auzi..tu chiar vrei sa ma cobor la nivelu tau de distrus?.::ianovici::.: astept.::ianovici::.: dute in mortii matii de kkt de hacer.::ianovici::.: u pt mine si restu lumii esti un distrusMihay MeSsiAH: dute ba in pizda matii si spunei ca esti un distrus.::ianovici::.: sugi pula de kkt u si tot c0deitul tau.::ianovici::.: oi fi eu baut da voi tot sa imi sugeti pl.::ianovici::.: hai sa imi sugi pula si sa te fut in cur cu tot c0deitul tau de kkteu fiind beat Edited January 3, 2009 by Nytro Quote
c0smyn Posted January 2, 2009 Report Posted January 2, 2009 E pampalau messiah astaa venit o fata pe forum la luat la vrajeli si i`a dat vip Quote
black_death_c4t Posted January 2, 2009 Report Posted January 2, 2009 E pampalau messiah astaa venit o fata pe forum la luat la vrajeli si i`a dat vip Nu stiu ce sa spun , eu ii dadeam =), doar daca eram gay nu ii dadeam o.o Quote
c0smyn Posted January 2, 2009 Report Posted January 2, 2009 asa deageaba man sa ii dea ce forum mai e ala ? Quote
black_death_c4t Posted January 2, 2009 Report Posted January 2, 2009 asa deageaba man sa ii dea ce forum mai e ala ?Stilu e : Will give rank 4 pussy . xDDD Quote
crs12decoder Posted January 3, 2009 Report Posted January 3, 2009 damn.. ma enerveaza ca pe forumu alora nu poti sa te uiti la posturi dekt dak te inregistrezi la musiti... ce naiba Quote
Guest temporary Posted January 3, 2009 Report Posted January 3, 2009 eu fiind beat eu nu cred ca erai beat ... erai doar tu ... ca de obicei fascinant e ... ca si semnalizezi cati ani ziceai tu "frate" ca ai ? Quote
Vlachs Posted January 3, 2009 Author Report Posted January 3, 2009 19 . temporary chiar imi cer scz pt faza cu tine Quote
Vlachs Posted January 4, 2009 Author Report Posted January 4, 2009 raven te-ai referit la noi sau la c0deit,ca stiu ca pe c0deit erai in staff parca Quote
Raven Posted January 4, 2009 Report Posted January 4, 2009 raven te-ai referit la noi sau la c0deit,ca stiu ca pe c0deit erai in staff parca))) nu am fost nici nu voi fi Quote
Vlachs Posted January 7, 2009 Author Report Posted January 7, 2009 curvele :You have been permanently banned from this board.Please contact the Board Administrator for more information.Reason given for ban: Ce pula mea sa caute un distrus ca tine pe c0deIT?A ban has been issued on your username. Quote