Jump to content
praf

Nemesis

Recommended Posts

Posted

Stiu ce parere aveti si ce o sa spuneti despre postul meu. Si eu as gandi la fel in locul vostru, doar ca nu pot, pentru ca eu sunt cel picat.

Mesajul ii este destinat lui Nemesis, ideea era sa iti dau un mp, dar e dezactivat so.. am apelat la calea asta, chestia e ca, vreau sa vorbesc cu tine despre o problema, platesc, nu cer ajutor moca. Astept un mp de la tine unde putem vorbii daca vrei.

Multumesc oricum, fie ca accepti fie ca nu.

Posted
i-ai dar ce ?

mp???

OFF:Probabil te refereai la " DAT " in loc de " DAR ".

Nu critica pe alti ,vezi inainte cum scrii tu. ;)

ON:Praf, doar Nemesiss te poate ajuta ?

Incearca poate gasesti ajutorul si la alti administratori.

Sau spune problema si poate te ajutam noi.

Numai bine , BuBu.

Posted
E Nemessis nu Nemesis,ca nu ne permitem sa ii stalcim nick-ul.Nu a facut 2 clase sa ajunga sa fie luat peste picior asa usor.

sa mori u, sa nu te bagi si u nu se putea

ps: dupa ce citeste resprectivul imi sterg postul

Posted

oare ce o sa aiba pax in vara , prin camara ? :-"

acum nu se poate ca inca nu e gata spatiul pe acilea. va primit prin mail daca vrei cate 1 mb de green code daca vreti :))

Posted

daca esti in bucuresti sper ca te bucuri de green-ul asta perfect care este pe piata , seamana perfect cu cel din olanda sau sinteticul celalalt mai ros

crede-ma ca as fi' vrut eu sa fiu minor :)

Posted

Multumesc pentru warn sau nu...plm nu conteaza.

Cred ca am gresit cand l-am intrebat daca se supara daca ma suge...scuze atunci..reformulez: daca mi-o iei in gura te superi benny_loppa ?

Posted

lau cz sa iti iau toate neamurile de sex feminin la pula si sa incep cu tine, sincer eu nu ma ating de carne sunt budist, da u poti sa imi sugi pula :))

ps:propun inca un warn pt el sau un ban ceva :))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...