Vlachs Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 1.Scuzati exprimarea da acest minitutorial e special pentru incepatori2.Scuzati greselile de ortografie——————-Cum sa folosesti winrar ca binderInainte de toate trebuie sa stiti diferenta dintre binder si crypter, cu un binder lipesti 2 fisiere si vor fi executate amandoua pe rand, cu un crypter ascunzi programele malitioase prin dupa cum zice si numele prin criptare.In acest tutorial nu va voi explica cum sa va setati stealer-ul sau troianu voi prezenta direct cum folosesti winrar ca binder.Intrati in folderu cu fisierle care vreti sa le binduiti, le selectati pe toate si dati click dreapta - Add to archive, cautam Create SFX Archive pentru a crea un executabil, acum vom seta care programe sa se execute, in ce ordine, unde sa se extraga, pentru asta intram in meniul Advanced -> SFX Option, va aparea alta fereastra, pe prima “pagina” la run after extraction scriem numele programului cu care binduim programu malitios(exemplu un winamp sau ceva de genu), scriem ceva de genu nume_program.exe, si la run before extraction scriem numele programului malitios tot asa nume.exe, dupa ce am facut asta navigam la Modes, la Silent Mode selectam Hide all, si la Overwrite mod puneti Overwrite all files, cateodata daca fisierul e deschis apare un mesaj urat da asta e , acum navigam la Text and icon si la icon selectam un icon la fel ca al programului nostru( puteati sa il scoateti cu Resource Hacker), dupa asta dati Ok si inca odata Ok si acum aveti un fisier bindat fud 100%, dati click dreapta pe fisierul rezultat si dati click pe proprietati, la comment veti gasi ceva de genu;The comment below contains SFX script commandsSetup=”Ceva text.exe”Presetup=Fisier malitios.exeSilent=1Overwrite=1by benny_loppa at iruleyousuck.org Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daatdraqq Posted February 25, 2009 Report Share Posted February 25, 2009 Uite un tutorial video facut de mine anu' trecut apropos de asta .L-am facut pentru alt site ,aici nu l-am pus pentru ca a fost pus de neox .Daca vrei poti sa-l pui si pe blogul tau ,nu ma deranjeaza .http://www.fileshare.ro/960223282.205 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlachs Posted February 26, 2009 Author Report Share Posted February 26, 2009 stiam si eu de mult asta numai ca are cateva dezavantaje, si acum e o manie cu troieni, bindere, etc si am crezut ca e folositor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeRoRisTuL Posted February 26, 2009 Report Share Posted February 26, 2009 Imi ziceti si mie cu ce player sa vad tut. video ca am incercat cu VLC si nu se intelege nimic din video Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daatdraqq Posted February 26, 2009 Report Share Posted February 26, 2009 Bsplayer sau mplayer. Iti recomand mplayer adica asta :http://www.softpedia.com/progDownload/MPlayer-for-Windows-Full-Package-Download-55997.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeRoRisTuL Posted February 27, 2009 Report Share Posted February 27, 2009 @daatdraqq man am vazut in film ca ai jpg.ico mi-l poti da si mie te rog am nevoie neaparat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daatdraqq Posted February 27, 2009 Report Share Posted February 27, 2009 @daatdraqq man am vazut in film ca ai jpg.ico mi-l poti da si mie te rog am nevoie neaparat Uite aici : http://www.fileshare.ro/963969404.445 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fitty Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 WinRar e 100% detectabil. Tin minte ca incercam mai demult pe un Ardamax Keylogger comprimat si cu UPX si era detectabil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlachs Posted March 2, 2009 Author Report Share Posted March 2, 2009 1.Scuzati exprimarea da acest minitutorial e special pentru ..............Inainte de toate trebuie sa stiti diferenta dintre binder si crypter, cu un binder lipesti 2 fisiere si vor fi executate amandoua pe rand, cu un crypter ascunzi programele malitioase prin dupa cum zice si numele prin criptare...............frate criptare!=bindare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fitty Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 Le si cripteaza...slab, dar le cripteaza! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlachs Posted March 2, 2009 Author Report Share Posted March 2, 2009 nu cripteaza nimic ma, e ca si cum ai extrage din arhiva fisierele si le-ai executa pe rand, dupa tine ce cripteaza winrar-ul ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fitty Posted March 2, 2009 Report Share Posted March 2, 2009 Pardon, eu m-am exprimat gresit. Cred ca le comprima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...